A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • EfEf 970*250
 • hp300x300
 • SAN DIEGO: KIRABOLVA

  Alcor 640×480

  Úgy tûnik, a Chargers és Philip Rivers idén egyszerûen képtelen beindulni. A San Diego-i egylet sorozatban negyedszer, 2011-ben ötödször kapott ki, ráadásul egy igen fontos csoportmeccset bukott el meglehetõsen simán Norv Turner alakulata. A vendégek ugyanis egy nagyszerû elsõ félidõt követõen okos játékkal szép lassan felõrölték a hazaiak idegeit, és hétpontos gyõzelmet arattak talán legnagyobb divíziós riválisuk ellen.

  Carson Palmer múlt heti gyenge bemutatkozását követõen ezúttal megbízható teljesítményt nyújtott, és a találkozó egy pontján maximális passer ratinggel állt. Az összecsapás hõse azonban Darren McFadden sérülése miatt elsõszámú futóvá avanzsált Michael Bush volt, aki 243 scrimmage yardjával rendkívül sokat tett a Rabló sikeréért. Ugyanez mondható el a Raiders fiatal elkapójáról, Denarius Moore-ról, aki 123 elkapott yardjával és két touchdownjával szintén fõszereplõ volt a Qualcomm Stadionban.

  Hazai oldalon Philip Rivers ezúttal csak egy interceptiont dobott, de kedvenc receiverével, Vincent Jacksonnal láthatóan nagyon nem értették meg egymást. Jackson egyébként teljesen motiválatlanul lézengett a pályán, és a meccs izgalmas véghajrájában a mozdulatai és az arcjátéka is teljes közönyrõl árulkodott.

  Vereségével a Chargers igencsak nagy slamasztikába keverte magát, és mostantól emberes feladat lesz számukra abból a csoportból továbblépni, ahol gyakorlatilag minden kiszámíthatatlan. A Raiders viszont lépéselõnyre tett szert, és ha abból indulunk ki, hogy tavaly mind a hat csoportmeccsüket megnyerték, jó eséllyel pályázhatnak idén a rájátszásra.

  San Diego Chargers – Oakland Raiders 17-24 (3-7, 0-10, 14-7, 0-0)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások