A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Lufi 970*250
 • Henkel 300*300
 • CSAK SEMMI PÁNIK

  Lufi 640*480

  A denveri karmestert azonban nem különösebben izgatja, hányszor viszik földre, cseppet sem aggódik az egészsége miatt. Bár az elmúlt heti oaklandi meccsen csak egy sacket szedett be, de 17 ütést volt kénytelen elviselni a Raiders védõitõl. Az egyik ütés ráadásul olyan keményre sikeredett, hogy Tebow ajka kettérepedt. Az irányító ezzel együtt úgy véli, a read-option nem veszélyes az egészségére.

  „Azok a játékok nem voltak feltétlenül szükségesek, amikor beszedtem a nagy ütéseket. De úgy vélem, egy kicsit túl van misztifikálva a dolog. Nem mindig kapsz ütést, amikor read playeket mutatsz be, de nyilvánvalóan többet kapok, mint a zsebbõl passzolva” – érvelt Tebow.

  A karmester valószínûleg az egyetemi futball történetében a legjobb volt az option playekben, de nem szabad elfelejteni, az NFL-ben a védõk gyorsabbak, erõsebbek és nagyobbak. Ez felveti azt a kérdést, Tebow vajon nem kockáztat-e túl sokat.

  Mike McCoy, a Broncos támadó koordinátora úgy gondolja, a Raiders ellen a read-option egy megfelelõ stílus volt, és a jövõben is alkalmazni fogják mindezt. De hozzátette, fontos számukra, hogy Tebow elkerülje a nagy ütéseket. „Amikor a zsebben mozogsz, sok mindent nem látsz. Akkor is kaphatsz ütést a vak oldalról, amit elvileg blokkolnia kellene a falnak. De szerintem Tim a nyitott területen jól érzékeli, honnan jönnek az ellenfelek, és ezt ki tudjuk használni” – nyilatkozta a tréner.

  Tebow tisztában van vele, hogy több hosszú passz arra késztetni az ellenfeleket, hogy ne tömjék tele a boxot, és visszavegyenek a nyomásból. „Tudom, hogy kiegyensúlyozott támadójátékot kell bemutatnunk. Amikor egy védelemnek lövése sincs, hogy futsz vagy passzolsz, az rendkívül hatékony tud lenni, és mi ide szeretnénk elérni” – mondta a fiatal játékos.

  Forrás: nlf.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások