A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
 • acapella 970×250
 • Újház 300*300
 • ELPAZAROLT DRAFTJOG

  Lufi 640*480

  Kedden a klubnál hivatalosan is bejelentették, hogy megválnak a defensive tackle-tõl. Haynesworth ezzel kikerült a waiverre, ahonnan 24 órán belül viheti õt el másik csapat. Amennyiben valaki meglátja benne a fantáziát, úgy az éves fizetése feléért, 750 000 dollárért elvihetõ a védõ. A szerzõdése állítólag bizonyos bónuszokat is tartalmaz, de azokat már csak komoly nehézségek árán tudná teljesíteni a játékos.

  Nem kérdés, hogy a defensive tackle-t több gárda is használhatná, csak a jelenlegi rossz formája, valamint a viselkedésével összefüggõ aggodalmak könnyen elriaszthatják az érdeklõdõket. Nem tett jól Haynesworth hírének, hogy legutóbb a Giants elleni vereség során az oldalvonalnál üvöltözött Pepper Johnsonnal, a Pats védõfalának trénerével. Ugyanakkor a hivatalos indoklás szerint az elbocsátásnak semmi köze nem volt a vasárnap este történtekhez.

  „Azt mondták neki, hogy nem illik a rendszerbe, és ennek véget kívánnak vetni” – mondta egy a játékoshoz közeli forrás Haynesworth kirúgásáról. A védõ egyébiránt idén hat meccsen csak három szerelést mutatott be, ráadásul két találkozóról hátsérülés miatt hiányzott. A védõ abban a playben kapott utoljára lehetõséget a Pats színeiben, amikor a Giants guardja, David Diehl õt blokkolta, hogy elõkészítse Brandon Jacobs 10 yardos touchdownját. A csapatnál indokként azt nyilatkozták, hogy ezt követõen a rotációs elvek alapján került a játékos pihentetésre.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások