A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Praktiker 970*250
Újház 300*300

ELSZÁLLTAK A SASOK?

acapella 640×480

A Bears némi meglepetésre dominált az elsõ 30 percben, és a találkozó elején  10-0-s elõnyre tettek szert. Fokozta a Philly nehézségeit, hogy agyrázkódás gyanújával kiszállt a meccsbõl Nate Allen safety, ráadásul Asante Samuel is ágyéksérüléssel bajlódott, bár õ képes volt folytatni a játékot. A másik oldalon a kiváló defensive end, Julius Peppers térde okozott riadalmat, de a védõ is tudta folytatni. Bár a tízpontos hátrányban lévõ Eagles gyorsan kiegyenlített elsõsorban a Matt Forté által produkált fumble-nak köszönhetõen, de Jay Cutler a félidõ utolsó másodperceiben lõtávolba vezette a Bearst, és Marion Barber két yardról be is talált.

A második 30 percben magára talált a Philadelphia, és két futott touchdownnal úgy tûnt, megtörik a Bears ellenállását. A vendégek azonban válaszoltak a kihívásra. A védelmük gyakorlatilag minden hazai próbálkozást csírájában fojtott el, így Michael Vick és társai képtelenek voltak kibontakozni. A labda másik oldalán a kétarcú Cutler ezúttal igazi vezérként dirigált, és az Earl Bennettnek adott hatpontos átadásával ismét a Macik vezetek. Majd még egyszer mezõnygól távolságba juttatta a vendégek támadóegységét, így négy perccel a vége elõtt hat pontra duzzadt a Chicago elõnye.

Adva volt a feladat Andy Reid gárdájának, akik azonban ezen az estén nem tudták átlépni saját árnyékukat. Ugyan a középpályáig eljutottak, de ott négy próbálkozás kevésnek bizonyult ahhoz, hogy újabb first downt szerezzenek.

Gyõzelmével a Bears 5-3-ra javult, de csak harmadik a brutálisan erõs NFC Északban, míg az Eagles 3-5-ös mérlegével gyakorlatilag több meccset nem veszíthet, ha az alapszakasz végeztével is szeretnék folytatni a küzdelmet.

Philadelphia Eagles – Chicago Bears 24-30 (0-7, 10-10, 14-3, 0-10)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások