A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • Köki 970*250
 • hp300x300
 • MENETELNEK A SAJTFEJEK

  Köki 640*480

  Pedig nem kezdõdött a vendégek szempontjából jól a találkozó. Egyrészt az esõs idõjárás korántsem kedvezett az általuk preferált passzjátéknak, másrészt Philip Rivers az elsõ percekben szinte ellenállás nélkül vezérelte végig csapatát a pályán, hétpontos elõnyhöz juttatva a Chargerst. A Packers nem elõször került hátrányba a bajnokság folyamán, és Aaron Rodgersnek eddig mindig volt válasza az ilyenfajta kihívásokra. Most sem volt ez másként.

  Elõbb a Pack irányítója egy hasonló drive-ot bemutatva egyenlített, majd a kétarcú védelem vette elõ a szebbik arcát. Charlie Peprah és Tramon Williams is egy-egy pick sixét követõen máris 14 pontos elõnyt tudhatott magáénak a wisconsini kisváros alakulata. Ugyan Rodgersnek túl sok ideje nem volt a zsebbõl osztogatni, és a karmester beszedett néhány sacket is, de gyakorlatilag nem mutatott semmi jel arra, hogy a Green Bay esetleg vereséggel hagyhatná el a játékteret. A második félidõben is folytatódott a pontgyártás, és amikor a negyedik negyed közepén már 21 ponttal mentek a vendégek, szinte mindenki lefutottnak vélte az összecsapást.

  Nem így a Chargers. Elõbb a Packers secondaryjének asszisztálása mellett Vincent Jackson másodszor is hatpontos találatot szerzett, majd a Packers special teamje egy onside kicket követõen ajándékozott labdabirtoklást a hazaiaknak, akik köszönték szépen, és felzárkóztak hét pontra. Aztán amikor nagyon kellett Dom Capers egysége is összekapta magát, és a vendégek támadói láthatóan már nem tudtak volna újra felpörögni, de Charlie Peprah utolsó percben bemutatott interceptionjével végül megnyerték a látványos légi csatát hozó meccset.

  Rodgers ismét földöntúli játékot mutatott be, négy touchdownpasszát négy különbözõ elkapójának osztotta ki. Rivers ugyancsak négy hatpontost készített elõ átadásaival, de a három interceptionje sokba került az immár 4-4-en álló San Diegónak.

  San Diego Chargers – Green Bay Packers 38-45 (7-21, 10-7, 7-3, 14-14)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások