A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • M-gel 970-250
 • Polacsek 300*300
 • HATALOMVÁLTÁS KÜSZÖBÉN

  Henkel 640*480

  Emlékezetes volt a két csapat elsõ fordulóban lejátszott találkozója, ahol a Hollók darabjaira szedték a Pittsburgh-öt, és hatalmas verést mértek Mike Tomlin csapatára. A Steelers tagjai a héten sokan fogadkoztak, hogy eljött a bosszú ideje, de a Ravens csapatán érezni lehetett, nem feltartott kézzel vonulnak ki a Heinz Fieldre.

  A kezdés egyik oldalon sem sikerült fergetegesre, és az elsõ félidõben csak mezõnygólokig jutottak a csapatok. Ezzel együtt hárompontos elõnnyel vonulhatott pihenõre a Ravens, holott Billy Cundiff egy 40 yardos mezõnygól-kísérletét még el is hibázta. A folytatásban Ray Rice révén növelte elõnyét a száz százalékon égõ vendéggárda, de a tízpontos differencia ellenére nem volt lefutott a meccs. Így gondolta ezt a Steelers is, akik a záró 15 percben elõbb a nem sok szerepet kapó Rashard Mendenhall közeli futásával szépítettek, majd Mike Wallace húzta le Big Ben 25 yardos passzát, amely már a hazaiak felé billentette a mérleg a nyelvét.

  Az összecsapás végén a Ravens a saját nyolcyardos vonaláról kezdhette meg az utolsó drive-ot, amely a Pittsburgh ellen nem szokott nyerõ helyzet lenni. 2:16 marad hátra, és Joe Flaccónak mindenképpen touchdownig kellette vezetnie a Hollókat. A többi már történelem. A félpályán egy alkalommal 4.&1-et is végrehajtó vendégek nyolc másodperccel a vége elõtt az egyébként több nagyot hibázó Torrey Smith 26 yardos elkapása után megpecsételték a Steelers sorsát.

  2006 óta elõször fordult elõ, hogy a Baltimore mindkét csoportmeccsen legyõzte a Pittsburgh-öt. Ráadásul 6-2-es mérlegével be is elõzte a Steelerst az AFC Északban, ahol meglepetésre az Andy Dalton vezette Bengals is tartja a lépést a nagyokkal.

  Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens 20-23 (0-3, 6-6, 0-7, 14-7)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások