A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • Stihl 970*250
 • Stihl 300*300
 • HATALMAS GYÕZELEM AZ ÓRIÁSOKTÓL

  Oriol 640*480

  Pedig sokáig úgy tûnt, egy unalmas összecsapás kerekedhet Foxborough-ban. A félidõben 0-0-ra álltak a felek, és akkor még egy pontszegény találkozó képe is felrémlett a szurkoló szeme elõtt. Aztán a második 30 percre összekapták magukat a csapatok, és egy egészen parádés utolsó negyedben 31 pontot szerezve, amelybõl 21 pont az utolsó három minutumban esett, kápráztattak el bennünket izgalommal és látvánnyal.

  A harmadik negyedben elõbb Lawrence Tynes mezõnygólja, majd Brandon Jacons futása jelezte, a Giants nem az áldozat szerepét kívánja eljátszani a Gillette Stadiumban. Aztán fordult a kocka, és Aaron Hernandez utolsó negyedbeli elkapásával már a hazaiaknál volt az elõny. Ezt követõen jött az a három perc, amely a futball aranykönyvébe írta be magát.

  Elõbb egy négyperces drive végén Mario Manningham szedte le Manning átadását hat pontért (ekkor 3:03 maradt hátra), majd egy másfél perces drill keretében Tom Brady másik tight endjével, Rob Gronkowskival játszott össze, és máris a hazaiak vezettek. Azonban még mindig maradt másfél perc a találkozóból, amit nem is töltött tétlenül a Giants, és egy 80 yardos akció végén, amelyhez egy védelmi pass interference is hozzájárult, Jake Ballard egyyardos elkapása hozta el a sikert a New York-i alakulat számára.

  Az AFC legjobbjának kikiáltott New England két forduló alatt két fontos meccset bukott, így már korántsem õket favorizálják az Amerikai Fõcsoportban. Ráadásul még az is elõfordulhat, hogy a csoportjukban bajba kerülnek, hiszen a Jets és a Bills is – velük együtt – 5-3-on áll.

  A Giants 6-2-es mérlege biztató a jövõre nézve, de a csapat most kezdi azokat a meccseket, élükön a 49ers elleni idegenbeli derbivel, amelyek igazán befolyásolják majd a rájátszásért folytatott küzdelmet.

  New England Patriots – New York Giants 20-24 (0-0, 0-0, 3-10, 17-14)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások