A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Tesa 970*250
 • Újház 300*300
 • FESZKÓ MIAMIBAN

  Polacsek 640*480

  Ennek is betudható, hogy a csapat cornere, Vontae Davis nem játszik a hétvégi Chiefs elleni meccsen. Bár a védõ a térdével is bajlódik, de nem ez okozta azt, hogy még csak ott sem lesz vasárnap Kansas Cityben. Az egyik edzésen ugyanis Davis és az együttes receivere, Brandon Marshall összeakaszkodott, és elõször csak szóban, majd tettekkel is el kívánták dönteni, ki az erõsebb. Egy csapathoz közeli forrás úgy tudja, hogy Davis konkrétan le akarta térni Marshall fejét. Ezzel együtt úgy hírlik, hogy ütések nem csattantak el a felek között.

  A cornerback már elmondta, hogy az eset következtében azon sem lepõdne meg, ha el sem utazhatna Kansasba a soron következõ találkozóra, ami végül be is következik. Érdekes, hogy az elkapó körüli források viszont nem is hallottak a történtekrõl, és mindenki úgy tudja, Marshall ott lesz vasárnap délután az Arrowhead Stadiumban. A csapat részérõl nem mentek bele a részletekbe, Davis hiányzását nem sérüléshez kötött hiányzásként aposztrofálták.

  Mindenesetre a fájós térdina miatt egészségileg nem jön rosszul a pihenõ Davisnek, aki egyébként már a múlt héten sem lépett pályára. A héten is csak korlátozott edzéseken tudott részt venni, és korántsem volt 100 százalékos állapotban. A corner egyébként néhány hete egy saját trénert szerzett magának a rehabilitáció idejére, de a Dolphinsnál ráparancsoltak, hogy ne dolgozzon együtt a független edzõvel, akivel így megszakította a játékos a kapcsolatot.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások