A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • Újház 970*250
 • Tesa 300*300
 • REX RYAN EMBERE

  Stihl 640*480

  A védõ a hétvégén elsõ ízben játszik abban a városban, ahol majdnem kettétört NFL-es karrierje. Ennek megfelelõen nem is számít forró fogadtatásra. Maybin a 2009-es játékosbörzén az elsõ kör 11. helyén kelt el, és két idényt követõen úgy távozott a Billstõl, hogy egyetlen sacket sem tudott felmutatni.

  Idén eddig négy meccsen kezdett a Zöldeknél, és már három alkalommal is földre vitt irányítót. A védõ szerint ez azért történt így, mert amíg a régi edzõitõl nem kapta meg a lehetõséget, addig Rex Ryan bízik benne. „Amikor öt-hét playnyi esélyt kapsz, az nem egy igazi lehetõség. Volt valami, amit a Bills edzõi stábja nem látott, Rex Ryan és kollégái viszont igen. Bármi is az, nem tudom megmondani, mi a különbség. De ez már nem számít többé” – értékelt Maybin.

  Nyilvánvalóan a Billsnél reklamálhatnának, hogy öt-hét play igenis lehetõség, és Maybin nem csak a meccseken, de a minicampekben, az edzõtáborban, az edzéseken és az elõszezon meccsein is kapott szerepet, ráadásul 27 NFL-találkozón szerepelt a Bills színeiben.

  Mindenesetre az idõ múlásával Maybin megtalálni véli a helyét a sportág forgatagában, valamint a Jets védelmében. Ez pedig õt és Ryant igazolja. És minden bizonnyal fájó lesz a Buffalónak vasárnap látni, hogy Maybin olyan dolgokat tesz a csoportrivális Jetsért, amit nem volt képes megtenni a Billsért.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások