A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Acapella 970×250
 • Gancia 300*300
 • ELÉGEDETLEN VÉDÕ

  acapella 640×480

  Nem is boldog emiatt. „Az én pozícióm a sackrõl szól. A sack a statisztikánk, a sack az, amit teszünk. Persze, hogy frusztrált vagyok, de nem mindegy, ezt hogyan kezeled, te töröd meg a sorozatot, vagy az tör meg téged. Én próbálok a tõlem telhetõ legjobban túllépni a helyzeten. Voltam már nagyon közel, de még nem kerültem fel a táblára. Most már ez a célom” – dühöngött Dumervil.

  A védõ érdekében mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy a tavalyi felkészülés során mellizom-szakadást szenvedett, így a 2010-es idény számára teljesen kimaradt. A 2011-es idényben eddig a bokájával és a vállával voltak gondok, és közvetlenül a szezonnyitó elõtt is újabb sérülést szedett össze.

  „A legelsõ meccs elõtti újabb egészségi probléma már csak a ráadás volt. Most úgy érzem, a felsõtestem rendben van, az erõm a régi, csak a bokám okoz nehézségeket. Mindenki másképpen gyógyul meg ebbõl a sérülésbõl, de most már játszani akarok. Úgy érzem, most már pályára léphetnék. Nem szeretnék több meccset kihagyni. A vereségtõl csak rosszabbul érzem magam” – utalt a Broncos szériájára a védõ.

  22 hónap sack nélkül – ezt valóban kemény dió lehet megemészteni egy passzsiettetõ számára.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások