A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
 • Praktiker 970*250
 • Perfect look 300*300
 • ÉG ÉS FÖLD

  Gancia 640*480

  A Titans futója 2008 és 2010 között 4 598 futott yardot gyûjtött, amely átlagosan 1 500 yard fölötti idényeket hozott számára. Idén hét meccset követõen a játékos 302 yardot jegyez, amely mindössze 2,8 yardos hordásonkénti átlagot jelent.

  A jelenség mögötti magyarázat sokrétû lehet. Nyilvánvalóan abban közrejátszik, hogy Nashville-ben egy új irányítóval és új támadó koordinátorral egy új támadási szisztémát kívánnak megvalósítani. Emellett Johnson nemrégiben kapta meg élete második profi szerzõdését, amely igencsak zsírosra sikerült, ez esetleg közrejátszhatott abban, hogy a running back elveszítse a motivációja egy részét.

  CJ ragaszkodik ahhoz, hogy ez nem történt így. „Én ugyanaz vagyok, aki voltam. Én továbbra is éhes vagyok, és õszintén mondom, úgy érzem, ha Isten engedi, hogy végigjátsszam a szerzõdésem éveit, úgy annak végén újabb szerzõdést kívánok kapni. Úgy vélem, ha nem adnám ki magamból a maximumot, az edzõim és a játékostársak joggal vethetnék azt a szememre. De õk csak azt láthatják, hogy kõkeményen edzem és játszom a meccseken” – vélekedett Johnson.

  De akkor mégis mi történik, teszik fel a kérdést a szakértõk és a szurkolók. „Úgy érzem, hogy eleinte nem voltam futballformában. Formában voltam, de az nem ugyanaz. Viszont már hetek óta futballformába lendültem, így nem tudom megmondani, a futójátékunk miért nem ott tart, ahol tartania kellene” – nyilatkozta CJ.

  Johnson arra sem tudott magyarázatot adni, miért nem látjuk tõle ugyanazokat a képességeket, amelyeket régebben tapasztalhattunk. Ha nézzük a játékát, szembetûnõ, hogy jelenleg nem képes úgy felfedezni a folyosókat, és az end zone felé robbantani, ahogy azt korábban tette. Az eddigi produkciója nem az erõn alapult, hanem a sebességen, de olybá tûnik, pillanatnyilag az is elveszett belõle.

  Ennek következtében nem is meglepõ, hogy a csapat egyre több lehetõséget ad Javon Ringernek, így CJ egyre kevesebb szeletet élvezhet a gárda futójátékából.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások