A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • Lufi 300*300
 • TISZTÁZÓ TÁRGYALÁS

  Praktiker 640*480

  Az egyeztetés célja az volt, hogy a Lions defensive tackle-je, aki sokszor durvaságba hajló agresszív játéka miatt gyakran kapott pénzbüntetést, és került a liga vezetõinek célkeresztjébe, megértse, mit kell másképp tennie annak érdekében, hogy ne kerüljön folyamatosan összetûzésbe a szabályokkal. A megbeszélés végén Suh elégedetten állt fel az asztaltól. „Most már sokkal jobban értem, hogyan kell ahhoz játsszak, hogy segíthessem a csapatomat. Nagyon várom a szezon hátralévõ részét, és mindent megteszek annak érdekében, hogy a Lombardi trófea Detroitba kerüljön” – hangoztatta a védõ.

  „Ndamukong hihetetlen képességekkel és szenvedéllyel játszik a meccseken, és a Lions sikereinek egyik letéteményese. A mai megbeszélésünk során megnéztünk pár videót, amelyek már arra utalnak, hogy Ndamukong képes alkalmazkodni a liga elvárásaihoz, és tudja, hogyan segítse a szabályok adta keretek között a Lionst. Nagyra értékeljük, hogy kezdeményezõen lépett fel az irányunkba a mai egyeztetést illetõen” – mondta Goodell, az NFL fõigazgatója.

  Mióta a tavalyi drafton belépett a ligába, Suh fegyelmezetlenségei 42 500 dollárnyi összbüntetést jelentettek a játékos számára. Az elmúlt másfél idényben Jake Delhomme, Jay Cutler és Andy Dalton is megtapasztalhatta, milyen érzés a Detroit kõkemény védõjével találkozni, hiszen a fenti irányítókat szinte szó szerint a megsemmisítés céljával tarolta le a Lions bulldózere. Azt Suh is elismerte, hogy fizikai adottságai révén sokszor nehéz helyzetbe hozta a bírókat, de ezzel együtt úgy gondolta, õ mindig a szabályokat szem elõtt tartva játszott.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások