A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
 • Polacsek 970*250
 • M-gel 300*300
 • DÜHÖS A FÕNÖK

  Vajdapapír 640*480

  Való igaz, nagy örömre nem is lehet oka, egy sikerhez szokott vezetõ számára komoly frusztrációt okozhat az eddig gyõzelem nélküli szezon. Márpedig az Indy Peyton Manning nélkül még nem volt képes senkit sem legyõzni, így jelenleg 0-8-as mérleggel szerénykedik a liga tökutolsó helyén. Ugyan a Dolphins szintén nem nyert még eddig találkozót, de Tony Sparano együttese már letudta a bye weekjét, így õk egyelõre csak hét kudarcnál tartanak.

  Sokan már úgy vélik, a Colts számára a lehetõ legokosabb tett az volna, ha hagynák veszni az egész idényt, ezzel pedig megszereznék a jövõ évi draft 1/1-es pickjét, amely minden bizonnyal Andrew Luckot hozhatná számukra.

  „A szurkolóinknak jogukban áll frusztráltnak vagy dühösnek lenni. Hogy õszinte legyek, én magam is rendkívül dühös vagyok. Van úgy, hogy kialakul egy helyzet, és ekkor hátra kell dõlnöd, és értékelned kell, hova jutottál. Most, hogy már nyolc meccsen túl vagyunk, megnézhetjük, hol is tartunk valójában” – értékelt Polian.

  A rideg valóság azonban pontosan azt mutatja, ahogy annak idején Bill Parcells fogalmazott, hogy ott tartasz, amilyen mutatóval rendelkezel. „Mint egy csapat, a mi tehetségeinkkel és edzõi stábunkkal, hozzávéve az erõfeszítéseinket, nem kellene itt tartanunk. Azonban egy olyan együttes vagyunk, akik rendre elrontják a dolgokat, és ez már lassan kísért bennünket” – nyilatkozta az elnök.

  Jim Caldwell fõedzõre annyiban kitért, hogy támogatja a tréner munkáját, de jelen helyzetben komoly kérdés Indyben, hogy meddig lesznek képesek személyi változások nélkül elviselni a sorozatos kudarcokat. 

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások