A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • EfEf 970*250
 • Henkel 300*300
 • NEM TETT JÓT A PIHENÉS

  Alcor 640×480

  Az elmúlt napokban több helyen is lehetett arról olvasni, hogy elmúlt az idõ a Pittsburgh védelme felett, és az öreg, lassú játékosok helyett ráférne a vérfrissítés Mike Tomlin csapatára. Nos, errõl most egy ideig biztosan nem hallunk, hiszen a New England pokoli erõs támadósora csak szenvedett a hazaiak szorításában, és a negyedik negyedig alig produkáltak emlékezetes pillanatokat a pályán. Tom Brady óriási nyomás alatt játszott, az elkapóit pedig szinte szó szerint levették a pályáról. A Kohászok védelme teljesítményének értékét csak növeli, hogy erre James Harrison és James Farrior távollétében voltak képesek.

  Sokatmondó tény, hogy a Patriots utolsó nekiveselkedése safetyvel végzõdött, hiszen a Brady kezébõl kiütött labdát Troy Polamalu ütötte a vendégek célterületére, ahol az alapvonalon végül kivánszorgott a labda. Pedig újabb sérülés is sújtotta a hazai védelmet, LaMarr Woodley, a kiváló linebacker térdín-sérülése miatt hagyta el idõ elõtt a játékteret.

  A Pats irányítója másodszor veszített karrierje során a Steelersszel szemben, és a szezonban számára negatív csúcsot jelentõ 198 passzolt yardig jutott. Hazai kollégája, Ben Roethlisberger ellenben 365 yardot jegyzett. A Pats secondaryje köztudottan sebezhetõ, amit szinte tökéletesen használt ki a pittsburgh-i alakulat. Mindez nem sok jót jelent a New England következõ fordulóbeli meccsét illetõen sem, amikor a Hazafiaknak a jó formában lévõ Giantsszel és Eli Manninggel kell megküzdeniük.

  Pittsburgh Steelers – New England Patriots 25-17 (7-0, 10-10, 3-0, 5-7)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások