A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Praktiker 970*250
 • Tesa 300*300
 • DALLASI ÖSSZEOMLÁS

  acapella 640×480

  Úgy tûnik, a Philly gárdájának jót tett az egyhetes pihi, hiszen a bajnokságban elõször játszottak úgy, hogy a szakértõk és a szurkolók egy playoffra esélyes csapatot lássanak bennük. Igaz, vasárnap este egy kellemes játszótársat kaptak ehhez a dallasiak személyében, akik az elsõ félidõben szinte csak lézengtek a pályán, irányítójuk, Tony Romo pedig pontosan azt az elképzelés nélküli játékot mutatta be, ami megszokhattunk tõle komolyabb csapatok ellen idegenben. Az Eagles gyõzelmével Andy Reid fõedzõ immár 13-0-ra javította a bye week utáni mérlegét Philadelphiában.

  Michael Vick két touchdownpasszt adott, ráadásul 279 passzolt yardja mellett 50 futott yardot is jegyzett. A gárda igazi nyerõemberének azonban LeSean McCoy bizonyult, aki a földön egyszerûen ellenállhatatlan volt, és 185 futott yardja totálisan megölte a meccs elõtt még a legjobb futás elleni védelemmel bíró Cowboyst. Legjobb elkapójuk a találkozón Brent Celek tight end volt, aki 94 yardja mellett egy hatpontost is szerzett. A védelmük ugyancsak remekelt az összecsapáson, és Tony Romót négyszer is labdástul vitték földre.

  A vendégeknél DeMarco Murray csak nyolc hordásnyi lehetõséget kapott, abból viszont 74 futott yardig jutott, ami kiváló teljesítmény az újonc futótól. Pechjére többet nem foglalkoztathatták, hiszen a hátrányban lévõ Cowboysnak muszáj volt erõltetnie a nem mûködõ passzjátékot. A levegõben Laurent Robinson 103 elkapott yardja mellett egyetlen vendég receiver sem érte el a 30 elkapott yardot, ami a Dez Bryant, Jason Witten, Miles Austin trióval ritkán fordul elõ.

  A találkozót követõen az NFC Keletben igencsak összekuszálódtak a dolgok, és szakértõ legyen a talpán, aki jósolni mer a csoport végkimenetelére.

  Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys 34-7 (14-0, 10-0, 3-0, 7-7)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások