A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • M-gel 970-250
 • Polacsek 300*300
 • MÉLYREPÜLÉS

  hp640x480

  A Tampa irányítója 2010-ben 25 touchdown mellett mindössze hat interceptiont dobott, míg 2011 elsõ hét meccsén eddig 7 touchdownpassz mellett már 10 interception szárad a lelkén. A Bucs a héten a bye weekjét tölti, amely alatt Tampában megpróbálnak választ találni az ifjú karmester visszaesésére. Két probléma már most is látszik, amelyek kiküszöbölése nagyban javíthatja Freeman hatékonyságát. Az edzõi rámutattak arra, hogy túl sokszor dobja el passzait a hátsó lábáról ahelyett, hogy beleállna rendesen a dobásba. A másik gond jelen pillanatban az, hogy amikor nyomás alá kerül, gyakran nem találja meg a megfelelõ menekülési útvonalakat.

  „Nem vagyok a leggyorsabb fickó a világon. Ha azonban van egy futóútvonalam, akkor megpróbálkozom a futással. És ilyenkor többször is elõfordult, hogy nem volt esélyem menekülni. A Bears ellen is megtörtént, hogy megpróbáltam futni, de az egyik end elkapott, így rákényszerültem eldobni a labdát. Ez egy olyan kérdéskör, amivel lehet kezdeni valamit, és meg is fogom oldani. De az útvonal eddig nem volt megfelelõ” – elemzett Freeman.

  Raheem Morris fõedzõ is úgy véli, vannak gondok a gárda vezérénél. „Tavaly egyértelmûen jobb dolgokat mûvelt az ilyen helyzetekben. Idén olyan, mintha a fantasy football szerint játszana, mert mindig touchdownt akar dobni. Most már talán túlzottan magabiztos, tudja, mit képes végrehajtani a karjaival, és emiatt magára erõltet dolgokat. Így történik, hogy egy meccsen négy interceptiont dob. Ha ez nincs, lett volna esélyünk nyerni” – magyarázta Morris.

  Freeman problémája nagyban hasonlít a fiatal irányítókat érintõ nehézségekre, amelytõl szenved mostanában Sam Bradford vagy Matthew Stafford is. Azonban ez még inkább kiemeli Aaron Rodgers nagyságát, aki jelenleg negyedik kezdõ idényét tölti, és a védelmeknek ennek ellenére halvány fogalmuk sincs arról, hogyan állítsák meg.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások