A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Heszperidák 970*250
Praktiker 300*300

KI LESZ A KÖVETKEZÕ?

finn wellness 640*360

Mivel Stephen Ross tulajdonos úgy fogalmazott, hogy csakis szupersztárban gondolkozik, ez nagyban leszûkíti a Miami lehetõségeit. Mivel az elmúlt évtizedben Super Bowlt nyert edzõk közül jelenleg Bill Belichick, Mike Tomlin, Sean Payton és Mike McCarthy foglalt, Bill Cowher, Tony Dungy és Jon Gruden marad fenn a rostán. Közülük Dungy már korábban kijelentette, nem kíván többet edzõsködni, így ha reálisan nézzük, Gruden és Cowher válthatja Tony Sparanót.

A hírek szerint Ross már felmérte a két szakember érdeklõdését, és állítólag egyikük sem zárkózna el a lehetõségtõl. A Delfinek korábbi csillaga, a manapság elemzõként is dolgozó Dan Marino úgy tudja, Cowher izgatottan várja a visszatérés lehetõségét. Gruden esetében némi nehézséget jelent, hogy szerzõdése van az ESPN-nel, ami azonban nem zárná ki a poszt betöltését.

A CBSSports.com ugyanakkor arról értesült, hogy a Dolphins már kontaktált Cowherrel, aki visszautasította, hogy egy olyan posztról tárgyaljon, amely jelenleg még be van töltve. Róla azt is megtudták, hogy alapvetõen olyan csapatnál képzeli el a jövõjét, amelyet képesnek tart a gyõzelemre – pillanatnyilag ez a Miamiról nem nagyon mondható el. Úgy véli, Andrew Luck esetleges megszerzése sem lendítene annyit a Dolphinson, hogy az számára megteremtené a sikeres munkavégzés feltételeit.

Biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan folytatás következik.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások