A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
oriol 970×550
 • Roche 970*250
 • acapella 300×300
 • A SZOKÁSOS GONDOK

  Henkel 640*480

  Az várható volt, hogy egy meggyõzõ védelem lesz a pályán, de azt kevesen sejtették, hogy ez a hazaiak egysége lesz. 12-7-es gyõzelmével a Jaguars és Jack Del Rio fõedzõ némi levegõvételhez jutott a Houston elleni idegenbeli találkozó, majd az azt követõ bye week elõtt. A hazaiak tehát nagy sikert könyvelhettek el, míg Baltimore-ban a szokásos problémák mutatkoztak újra.

  A Hollók elkapói egyszerûen képtelenek voltak elszakadni a secondary tagjaitól, de a támadófal sem hozta azt, amit vártak tõle. Joe Flacco ennek megfelelõen teljesen halvány volt, 38 passzából mindössze 137 yardot termelt a csapat, amely igen szerény 3,6 yardos átadásonkénti átlagot jelent. A futójáték is haldoklott, Ray Rice összesen 28 futott yardot hozott. Jellemzi az egységet, hogy Flaccónak az összecsapás végén lett volna lehetõsége egy kétperces gyõztes drive-ot vezetni, de ekkor csak egy sikertelen passz és egy interception jött neki össze. A csapat védelme ugyan hozta, amit lehetett, de ez hétfõn este nem mentette meg a gárdát a vereségtõl.

  A Baltimore támadói egészen a harmadik negyed végéig nem voltak képesek first downt szerezni, és az egyik drive-jukban 4.&43 helyzetbe is kerültek. A Hollók most 4-2-vel állnak az AFC Északban, de ugyanilyen a mérlege a Cincinnatinek, arról nem is beszélve, hogy az 5-2-es Steelers már beelõzte õket. Ez az állás pedig nem sejtet diadalmenetet a bajnokság hátralévõ részében, és a Ravensnek nagyon össze kell kapnia magát ahhoz, hogy elérjék a rájátszást.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások