A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • Köki 970*250
 • Stihl 300*300
 • HALKULÓ OROSZLÁNOK / Lions-Falcons 16-23

  Roche 640*480

  A Motownba látogató Atlanta számára létfontosságú volt a találkozó, hiszen a Falcons 50 százalékos meccs elõtti mutatója nem tûnt túl bíztatónak az NFC Dél ismeretében. A kezdeti tapogatózó játékot követõen ennek megfelelõen Matt Ryanék ragadták magukhoz a kezdeményezést, és az irányító egyyardos futásával meg is szerezték a vezetést. Igazából egyik fiatal karmester sem játszott nagyot, de a Ryan még az elsõ félidõben egy parádés passzt adott Roddy White-nak, így jelentõs elõnnyel mentek pihenõre a vendégek.

  Szembetûnõ volt, hogy Calvin Johnson, alias Megatron komoly védelmet kapott, de Matthews Stafford a folytatásban egyre inkább összhangba került klasszis elkapójával. Bár a kiváló receiver egyszer alaposan túljárt az atlantai secondary eszén, az áttörés csak nem akart megérkezni a hazaiak részérõl. Ugyan pár play erejéig, egy bokasérülés miatt Ryan az oldalvonal mellé kényszerült, de a Falcons képes volt hatékonyan megszûrni a hazai próbálkozásokat. Ehhez nagyban hozzájárult Michael Turner is, aki 122 futott yardjával hívta fel magára a figyelmet, hordásaival nem mellékesen kiválóan ölte az idõt.

  A találkozó utolsó perceiben lett volna lehetõsége a Lionsnak az egyenlítésre, de a legvégén sérülést szenvedõ Stafford ezúttal nem találta az ellenszert a vendégek védelme ellen.

  Detroit Lions – Atlanta Falcons 16 – 23 (3-10, 7-10, 10-3, 0-3)

  Forrás: nfl.com 

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások