A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Praktiker 970*250
 • Heszperidák 300*300
 • PÉNTEKI BÜNTIK

  Tesa 640*480

  Bár Mike Tomlin meg volt gyõzõdve arról, hogy Troy Polamalu nem kap majd csekket azért, mert az elõzõ fordulóban a kispadról felhívta a feleségét, és közölte vele, jól érzi magát egy nagy ütést követõen. A Steelers vezetõedzõje tévedett, a safety 10 000 dollárt fizethet a liga pénztárába a szabály megsértése miatt.

  A Redskins kiváló linebackere, Brian Orakpo 15 000 zöldhasút csengethet ki azért, amiért sisak-sisak elleni ütközést produkált az ellenfél irányítóján az Eagles ellen 20-13-ra elveszített találkozón.

  A San Fran defensive endje, Aldon Smith ugyancsak 15 000 dollárt lesz kénytelen átutalni, amiért Matthew Staffordot, a Lions irányítóját túl keményen támadta térd alatt.

  A Vikings defensive tackle-je, Kevin Williams is hasonló összeggel lett tegnap szegényebb. A védõ a Bears elleni vereség alkalmával Jay Cutler nyakát támadta szabálytalanul.

  Cedric Peerman, a Cincy futója 20 000 dollárt veszített azon, hogy egy speciális egységbeli play során szabálytalan vakoldali blokkot mutatott be a Colts ellen.

  Antonio Smith, a Texans defensive endje 7 500 dollárt fizethet ki azért, amiért indokolatlan keménység során letépte Andre Gurode, a Ravens támadó falemberének sisakját.

  És a sort két nem keménységért kirótt büntetés zárja. A Packers játékosai közül A.J. Hawk 10 000 dollárért mutogatta viccbõl középsõ ujját a csapattársak felé egy sacket követõen úgy, hogy azt a tévékameráknak köszönhetõen az egész világ láthatta.

  Ugyanezen a találkozón a Green Bay másik linebackere, Clay Matthews a Packers retró mezéhez nem barna, hanem sárga cipõt vett fel. Hibáját 5 000 dollárra értékelték.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások