A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • Újház 300*300
 • UTAZÁS A KOPONYÁM KÖRÜL

  EfEf 640*480

  A tervek szerint az Eagles vitte volna a Lionsnál fölöslegessé vált játékost, és érte Ronnie Brown, a holtszezontól Miamiból Philadelphiába érkezõ futó állt volna tovább Detroitba. A philadelphiai orvosok azonban a vizsgálatok során agytumort találtak Harrisonnál, amelyre aligha derült volna fény, amennyiben nem forszírozzák a felek a játékoscserét. Az ilyen orvosi vizsgálatok egyébiránt rendszeresnek mondhatók az edzõtáborban, de a szezon alatt nagyon ritkák, csak trade, szabadügynöki vásárlás, esetleg egészségügyi panasz miatt szoktak teljes kivizsgálás alá vonni játékosokat.

  Az Eagles orvosai egyébiránt nem kerestek tumorra utaló jeleket, de komolyan vették Harrisont, amikor állandó fejfájásra panaszkodott. Ez vezethetett az MRI-hez, ahol már megtalálták a kezdeti stádiumban lévõ daganatot. Az is segítette a futó helyzetét, hogy az Eaglesnél mostanság sokan szenvedtek fejsérülést, és az orvosok futószalagon hajtották végre a hasonló vizsgálatokat, amelyeket nagyon komolyan vesznek a csapatnál.

  Harrison esete rámutat arra, hogy a szerencse milyen fontos szerepet játszik az ember életében, de egyben felhívja a figyelmet immár sokadszor is az NFL-ben játszó profik veszélyeztetettségére. A futó jelenlegi csapatánál, a Lionsnál olyannyira fogalmuk sem volt a bajról, hogy a running back még csak a sérültlistán sem szerepelt a múlt héten.

  Gyors gyógyulást, és mielõbbi visszatérést kívánunk Jerome Harrisonnak!

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások