A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
 • Gancia 970*250
 • Praktiker 300*300
 • PLAX FELJÖVÕBEN

  Újház 640*480

  Ami azt illeti, a csapatra erõsen ráférne egy biztos kezû receiver. „Emberek, egy csomó idõt eltöltöttem már ebben a ligában, még egy-két meccsre van szükségem” – fogadkozott Burress, aki jól érzi, hogy egyelõre szó sincs arról, hogy Mark Sanchezzel, a gárda irányítójával túlzottan jól megértenék egymást. „Minden egyes munkában eltöltött nappal csak jobb lesz a dolog. Egy biztos, ennél rosszabb már nem lehet” – tette hozzá.

  Burress júliusban csatlakozott a Jetshez azt követõen, hogy 20 hónapnyi börtönbüntetését letöltötte. A játékos eddig 14 elkapásból 218 yardot és két touchdownt szerzett hat találkozón. Bár elég sokáig volt távol az NFL-tõl, mindenki azt várta tõle, hogy igazi vörös zónabeli fenyegetés válik majd belõle. „Egyelõre még nem értük el a maximumot. Még sokat kell melóznunk addig, hogy igazán jók legyünk, és mindent megteszünk ennek érdekében” – nyilatkozta a receiver.

  Burress fizikailag késznek érzi magát, és úgy véli, megértette a támadási szisztémát. „Minél jobban látjuk a rendszert, annál jobban mennek majd az elkapások. Amint tényleg jól végzem a dolgomat, határ számunkra a csillagos ég. Ez most már csak idõ kérdése” – jelentette ki Burress.

  Ha valaki, akkor õ pedig tudhatja, hogyan mûködik mindez egy csapaton belül. Már nem egy irányítóval játszott, és rendre kiváló összhangot alakított ki Kordell Stewarttal, Kent Grahammel, Tommy Maddoxszal, Ben Roethlisbergerrel és Eli Manninggel.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások