A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
újház 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • EfEf 300*300
 • MÉLYREPÜLÉSBEN A DELFINEK / Jets–Dolphins 24-6

  Stihl 640*480

  Az önmagukat Super Bowlba váró hazaiak a 2-3-as idénykezdetet követõen szinte az utolsó szalmaszálat kellett megragadják a nyeretlen Miami ellenében, hogy legalább a rájátszásra vonatkozó esélyüket megõrizzék. Mark Sanchezék teljesítményén ezúttal is látszott, hogy távolról sem ért még össze a csapat, de Darrelle Revis 100 yardos visszahordott touchdownjának, és az irányító egy passzolt és egy futott hatpontos találatának köszönhetõen végül életben tartották a reményeiket. A Jets ezzel egy hárommeccses vereségsorozatot tört meg, míg a Delfinek immár 0-5-ös mutatóval szerénykednek a divízió utolsó helyén.

  A New York-iak egyébiránt az elmúlt idõben többnyire azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy pontosan az ilyen csúnya gyõzelmek specialistáivá váltak. Az elmúlt két idényben sem a sziporkázó támadójáték, hanem sokkal inkább a küzdeni tudás, a fegyelmezettség és némileg a szerencse kellett a Zöldeknek ahhoz, hogy egymás utáni két évben jussanak be az AFC döntõjébe. Mark Sanchez továbbra sem tûnik úgy, hogy valaha is elitirányítóvá válhat, és lassan a Jets szurkolói is hangot adnak a vele kapcsolatos elégedetlenségüknek. A meccset négy, first down nélküli drive-val indító karmestert ki is fütyülte a saját közönsége. Ugyanakkor a támadófal kiválóan mûködött, és mindent megtett azért, hogy a harmadéves játékos végül összekapja magát, és pontokra vezesse a csapatát.

  A Miami oldaláról a passzsiettetés teljes csõdje volt szembetûnõ, és ha így folytatja a floridai együttes 2011-ben, jó esélyük lesz az Andrew Luckért folytatott „harcban”. A 27 éves Matt Moore elsõ kezdése a Dolphins mezében ugyan nem sikerült jól, de az irányító ezzel együtt nem mozgott rosszul. Nem igazán segítették õt a csapattársai, és Brandon Marshall is több elkapható labdát vétett el.

  New York Jets – Miami Dolphins 24-6 (7-3, 7-3, 3-0, 7-0)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások