A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • M-gel 970-250
 • Praktiker 300*300
 • FEJ-FEJ MELLETT

  Gancia 640*480

  Pedig kedvezõtlen elõjelekkel léptek pályára a Kalózok, miután LeGarrette Blount futó megsérült és Gerald McCoy (DT) is hiányzott a védõfal tengelyébõl. A Josh Freeman passzjátéka sem csillogott, az irányító teljesítménye jelentõsen elmaradt az elvárásoktól. Eddig.

  A Buccaneers 26-20 arányban felülkerekedett a Saintsen, egy nehéz, az utolsó pillanatig nyitott mérkõzésen. A Bucs gyõzelmével, a tabellára ugrott de mérlege egyaránt 4-2 mutat, akárcsak a Szenteknek. Az összecsapás félidejében a hazaiak 20-7-es elõnnyel zártak és ha a különbséget nem is de az elõnyt meg tudták tartani – az erõs New Orleans-i rohamok ellenére.

  A mérkõzés nyitottságára jellemzõ, hogy a végsõ – drámai – záróakkordot Drew Brees pendítette meg, aki a vörös zónában eladta a labdát, a játékszer Quincy Black (LB) illetéktelen kezeiben kötött ki, akinek már csak hasra kellett vetnie magát.

  Brees teljesítménye Janus-arcú volt, egyszer 383 passzolt yardjával bemasírozott az NFL-almanachokba, az „elsõ irányító az NFL történetében, aki négy egymást követõ mérkõzésen 350 yard fölött dobott” címszó alá. Másszor összesen három eladott labdával – amit Mark Ingram és Pierre Thomas labdavesztései tettek igazán katasztrofálissá – járult hozzá a bukáshoz.

  A másik oldalon a mikrofonhajú iránytó, Josh Freeman  igazolta a hozzáfûzött reményeket. A hetenként váltakozó formájú karmester újra hullámhegyre ért és 41 eleresztett passzából 23 célt talált, 303 yardért és két touchdownért, amit nem rondított interception.

  Blount helyettesítése jól sikerült, a bizonyítási vágytól feltüzelt Earnest Grahamre 17-szer bízták a labdát, aki nem okozott csalódást, 109 yarddal hálálta meg a bizalmat. Jellemzõ, hogy ezzel a teljesítménnyel a –2009 óta fullback-sorsra „kárhoztatott” – futó túlszárnyalta teljes, 2010-es statisztikáját.

  A megmérettetésen kísértett a sérülések-szelleme, ám ezúttal nem a pályán aratott, hanem az oldalvonal mellettieket szemelte ki magának, válogatás nélkül. Sean Paytonnak Jimmy Graham (TE) és az õt szerelõ Bucs-védõk szolgáltatták a talpalávalót, de õ nem bírta az iramot, így a Saints elkapója csúnyán elkaszálta a lassan reagáló edzõt. Payton az eset után a kispadról dirigált, majd a félidei – törést és szakadást diagnosztizáló – röntgen után, rádión keresztül, az emeletrõl vezette a második félidei rohamokat.

  Jimmy Lake-re, a tampai másodvonal edzõjére szükségtelen öröm (unnecessary happiness) miatt rótt a sors sérülést. A tréner térszalagszakadást szenvedett, amikor a Quincy Black interceptionjét ugrálva ünnepelte.

  Az eddig magabiztosan szereplõ Saints rosszabbul muzsikált és fõként a sok turnover miatt elvesztette második mérkõzését a szezonnyitó Packers elleni megmérettetés után. A Bucceneers hétrõl-hétre ingadozó teljesítménye után rájátszás-szintû játékot mutatott.

  Izgalmas végjáték ígérkezik.

  Forrás: nfl.com, PFT

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások