A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Stihl 970*250
 • M-gel 300*300
 • HULK HOGAN VS TIM TEBOW

  Stihl 640*480

  A Denver újonnan arcvonalba állított, kezdõ irányítója nem éppen kedves csomagolásban kapott tanácsokat, Amerika betyárbajszú , A kategóriás pankrátorától, Hulk Hogantõl az ESPN mûsorában.

  A kérdésre válaszolva, miszerint ki a nagyobb motivátor kettejük közül, a Tebow mezét viselõ Hogan napnál világosabbá tette: a – jó megjelenésû, vonzó személyiséggel megáldott – Tebow lehet népszerû Denverben és környékén de sehol sincs a pankráció koronázatlan királyához képest.

  „Nos, tudod, Tim Tebow-t csak az árnyékom lehetnél, délidõben, tesó! Tudod, a nap végére nagyobbak a karjaim, mit a te lábad.” És hogy dühödt szavainak nyomatékot is adjon, mindeközben Hogan tépni kezdte magáról Tebow 15-ös mezét. Majd egyre hangosabban, széles gesztikuláció közepette folytatta.

  „Szóval, a nap végére, ha nagyobb motivátor akarsz lenni, akkor millió és millió Tebowmániással kell rendelkezned – amid nincs, és amit a millió és millió Hulkamániás tudni akar – miközben a ezt a pólót darabokra szaggatom, hogy „MIT TESZEL AKKOR, TIM TEBOW, AMIKOR ELASZABADUL A HULKAMÁNIA?”

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások