A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Linea 970*250
 • Polacsek 300*300
 • A HÉT LEGJOBBJAI – NFC 5. hét

  Polacsek 640*480

  Az NFC belül a megtiszteltetés a Vikingek futóját, Adrian Petersont, Patrick Willist a 49ers linebackerét és Mason Crosby rúgót, a Packers játékosát érte.

  Peterson három touchdownt futott az Arizona elleni, 34-10-es gyõzelem alkalmával, ráadásul mindhárom hatpontosát már az elsõ negyedben letudta, korai és jelentõs elõnyt szerezve a minneapolisiaknak. Az AFL és az NFL egyesülése óta õ az ötödik, akinek ez sikerült, utoljára 1999.ben láthattak hasonlót a nézõk. Ötször vívta ki az elismerést Peterson, ezzel a második a Vikingsen belül, Daunte Culpepper után, aki nyolcszor vitte a prímet.

  A többi nevezett, akik lemaradtak: Seahawks elkapója, Doug Baldwin, a Lions káprázatos163 yardot elérõ futója, Jahvid Best, a Saints 129 yardot gyûjtõ tight endje, Jimmy Graham, Lions elkapója Calvin Johnson, aki hétvégi hatpontosával együtt már 9-nél tart, a Packers elkapója James Jones, Packers 396 yardot és két touchdownt kézbesítõ irányítója, Aaron Rodgers és a 49ers 127,2-es mutatót elérõ karmestere, Alex Smith.

  18 szerelésével és felszedett fumble-jével úgy tûnik, mintha csak Patrick Willis lett volna a pályán a 49ers védelem részérõl, a Buccaneers-támadókkal szemben, a 48-3-as kiütéses diadal alkalmával.

  Willis elõször érdemelte ki a kitüntetõ, Hét Védõje címet. Olyan versenytársak között, mint: a 2 sackjével, már 8,5 –nél tartó Jared Allen és Brian Robinson a Vikingek defensive endjei, a szintén minnesotai safety, Jamarca Sanford, a Seahawks interceptiont fogó és TD-re váltó cornerbackje, Brandon Browner és a Seahawks defensive endje Chris Clemons, aki egy zsákkal és egy kierõszakolt labdavesztéssel vétette észre magát a hétvége folyamán.

  Mason Crosby négy sikeres mezõgygóljával járult hozzá a Packers, Falcon elleni –25-14-es – sikeréhez.

  A végsõ esélyesek közt ott voltak még: a Vikings puntere, Chris Kluwe, Vikings punt visszahordója, Marcus Sherels és a Seahawks puntere, Jon Ryan.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások