A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • EfEf 970*250
 • Köki 300*300
 • TEBOW KEZD MIAMIBAN

  Köki 640*480

  John Fox döntött. Döntött, miszerint a hétvégén Tim Tebow vezetheti csatába a támadósort.  Kyle Ortonnak a múlt hétvégén csak egy félidõ jutott Fox türelmébõl, utána Tebowt küldte a mester a pályára, aki lassú kezdés után meggyõzõ teljesítményt nyújtott. Tebow elsõ kezdése a Dolphins ellen lesz, Miamiban.

  Kyle Ortonnak egy nagyszerû holtszezonbeli teljesítménnyel sikerült meggyõzni Foxot, hogy kezdõként van a pályán a helye. 9 milliót fog kapni idén, de a pályán mutatott játéka alapján ez sokallható. Persze azzal Fox is tisztában van, hogy nem lehet csak Orton nyakába varrni a kiábrándító játékot és az 1-4-es mérleget – jó példa erre, hogy a csapat 30-ik kapott pontok tekintetében – de úgy gondolja, hogy lépni és változtatnia kell és ezt irányítóposzton teheti meg.

  Ebben a helyzetben az Orton-hívõk is meginogtak és úgy látják, itt az ideje lehetõséget adni a celeb-irányítónak, hogy megmutassa mit tud.

  Fox Pantherses idõszakában már elkövette azt a hibát, hogy túl sok lehetõséget adott egy irányítónak – Jake Delhomme-nak, aki azt nem érdemelte meg. A helyzet kicsit talán más a Denver esetében, ugyanis sem Fox, sem John Elway, ügyvezetõ alelnök sem látja Tebow-ban a franchise jövõjét.

  Ha a szezon maradék részében Tebow bizonyít mindkettõjüket megcáfolhatja. Ha nem nyújt meggyõzõ teljesítményt, akkor a holtszezonban kap maga mellé egy új versenytársat. És a történet – más-más szereplõkkel ugyan de – kezdõdik elõröl.

  És Brady Quinn, a harmadikszámú? Nos ha mást nem is de kiérdemelte barátnõjétõl a Legjobb Barát Elismerést, mert éjnek idején a mûtéten átesett kedveséhez utazott, hogy mellette legyen… Pedig volt õ idén már másodikszámú is, a pályán.

  Forrás: nfl.com, PFT

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások