A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Lufi 970*250
 • acapella 300×300
 • SZERENCSÉS VÁLASZTÁS

  Oriol 640*480

  Jason Cole, a Yahoo! Sports munkatársa jelentette, hogy Irsay  határozottan jelezte, hogy a csapat érdekelt Andrew Luck megszerzésében a 2011-es Drafton.

  „Ilyen srácok igen ritkán tûnnek fel” – utalt Irsay Manningre és Luck-ra.

  A gyõzelem nélküli Colt elsõként érte el az öt vereséget a szezonban, elõnyt szerezve a kétes harcban a jövõ évi Draft 1/1-es választásáért. Jelenleg Luck tûnik a leginkább NFL-kész irányítónak a fõiskolai futballban.

  Tehát, ha a Colts megszerzi az elsõ választás jogát, akkor Luckot választja? Vagy az azzal járó lehetõséget – tkp. Luckot – sok játékosra és Draft-választásra cseréli be, hogy Manning köré egy potenciális Super Bowl.gyõztes csapatot építsen?

  Irsay válasza az volt, hogy a csapat jó Mannninggel – hozzáfûzte a csapat most 4-1-el állna az irányítóval – de Luck túl nagy tehetség ahhoz, hogy veszni hagyják.

  „Ha ez azt jelenti is, hogy a srác kispadon ül három vagy négy évet, akkor is el kell hozni” mondta Irsay. „Látod, hogy a Green Bay hogyan tett Favre és Rodgers esetében és szeretnél ugyanolyan dolgot csinálni.”

  Forrás: PFT

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások