A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Perfect Look 970*250
 • Alcor 300×300
 • A DRÁGA CSERE SZEREPÉBEN: OCHOCINCO

  Lufi 640*480

  Az ESPNBoston munkatársa, Mike Reiss megjegyezte, hogy a Jets elleni összecsapás alkalmával Ocho a 81 snap közül csak 32 alkalmával volt pályán. A Bengalsból elszármazott receivernek csupán két elkapása volt a mérkõzésen, amivel beállította eddigi szezoncsúcsát  – minden meccsen ennyi elkapása volt, kivéve az elsõ, Dolphins ellenin. A Chargers ellen bemutatott 45 yardja jelenti ilyen irányú idei csúcsát, efölé nem sikerült kerülnie, összesen 136 yarddal rendelkezik. A legjobb statisztikája a Twitter követõinek száma – jegyzi meg epésen Reiss.

  Ennél biztosan többet vár a Patriots, ez nem kérdés, fõként ha a fizetési papaírokra tekintünk. Ocho 6 milliót vághat zsebre, míg Deion Branch 2,2 millióval gazdagodik csupán. Harmad annyi fizetésért dupla teljesítmény – 300 yard.

  Reiss úgy gondolja, hogy egyelõre hiba lenne bukásnak titulálni a 85-öst. Nem így Tom Curran CSNNE.com munkatársa.

  „Ez a fickó közel 6 milliót kap a csapatától és most kilenc elkapása van. Ez nem az, amit egy 6millióval megfizetett alkalmazottól várunk” – mondta Curran. „Ez a szerzõdés, amire azt mondhatjuk, nem mûködik.”

  A Patriots támadófegyverzetével nincs probléma. A feltûnési viszketegségben szenvedõ elkapó ebben a felállásban valóban csak az ötödik elkapó, a két szélsõ és a tight endek mögött. Ha marad ez a – jelentéktelen – szerepköre, akkor kimondható, hogy szerzõdtetése bukás.

  Ne feledkezzünk meg azonban a nagy játékosról, a pragmatikus Bill Belichick-rõl. Az õ döntése – is, az elkapó szerzõdtetése, jelenlegi mellõzése és esetleges jövõbeni „aktiválása” is az övé lehet.

  Forrás: PFT, csnne.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások