A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
 • Köki 970*250
 • Becmol 300×300
 • NEHEZEN NYÍLIK AZ ÚT WHITEHURST ELÕTT

  Gancia 640*480

  Pete Carroll hétfõn úgy nyilatkozott, hogy Tarvaris Jackson mellizom szakadást szenvedett. Ugyan a sérülés nem tûnik túlságosan súlyosnak, de Jackson nem edz majd a Seahawks pihenõhetében.

  „Van egy MRI-nk, és aszerint van egy kis gubanc, csak azt szeretnénk látni, hogy mûködik. Ma még nem kezdõdik meg a rehabilitáció. Ma már jobban érezte magát, mint tegnap, de nem tudjuk. Nem fogjuk tudni még egy ideig” – nyilatkozta Carroll a Settle Times újságírójának Danny O’Neil.

  Úgy tûik a kis gubanc miatt Jackson szereplése kérdéses lesz a jövõ héten. Ha Jackson egészséges, akkor Carroll világossá tett, hogy Cahrle Whitehurst nem fog kezdeni a Seattle következõ mérkõzésén, a Browns ellen.

  Whitehurstrõl így szólt a vezetõedzõ: „Charle semmi különlegeset nem tett ma. Tette, amit tud. Õ egy jó játékos. Jól ismeri a rendszerünket és elsajátította.”

  „Sok ember beszél a legkülönbözõbb dolgokat Tarvarisról de õ egy jó játékos” – szögezte le másik irányítójáról Carroll.

  A Sehawksnak nélkülöznie kell tight endjét is, Zach Miller nyak és fejsérülést szenvedett, ahogyan a speciális csapatból Jameson Konz is hiányzik térdsérülés miatt. 

  Forrás: PFT

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások