A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • Linea 970*250
 • Alcor 300×300
 • MÉG KETTEN TALPON

  Polacsek 640*480

  Jahvid Best futó és Calvin Johnson elkapó hátán a Detroit 24-13-ra felülmúlta a Medvéket, ami által 5-0-ra javították a mérlegüket – 1956 óta a legjobb startjuk.

  Best elsõ 100 yard fölötti futás-teljesítményét ünnepelhette, összesen 163 yardot szerzett földön csapatának, beleértve a franchise rekordot jelentõ 88 yardos futást is. A nem túl megnyerõ elsõ negyedet követõen Calvin Johnson indította meg a pontgyártást a második játékrészben, nem is akárhogyan. Stafford átadását váltotta 73 yardos touchdownra, amivel történelmet írt, õ az elsõ elkapó, aki kilenc TD-elkapással büszkélkedhet öt összecsapást követõen. Johnson összesen 130 yardot termelt a Lionsnak.

  A Bears részérõl Jay Cutler (2549 passzolt yard) és Matt Forte (116 futott és 35 elkapott yard) megbízhatóan teljesített az egész este a Lions brutális védõfalával küzdõ támadófal mögött. De ketten nem elégségesek, hogy megnyerjenek egy mérkõzést, a támadóknak jobban kell teljesíteniük.

  De ha jobban is teljesítenek, akkor is könnyen elõfordulhat, hogy már túl késõ lesz. 2-3-mal állnak a két perfekt, az 5-0-ás Lions és a Packer mögött, mindkettõjüktõl 1-1-szer már kikaptak. Közel lehetetlennek ígérkezik, hogy idén is a csoport élén végezzenek az alapszakaszt követõen.

  Ha a sors másképp nem gondolja, akkor november 24-én dõlhet el, hogy ki lesz az utolsó tökéletes mérlegû csapat a szezonban.

  Forrás: PFT

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások