A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
 • Gancia 970*250
 • Roche 300*300
 • KEVESEBB ARCOSKODÁST AKAR HARBAUGH

  Heszperidák 640*480

  Pedig Vernon Davis, a csapat elkapója pontosan ezt tette, a Tampa Bay Buccaneers ellen vívott mérkõzés közben, amikor már nagyon látszott, hogy nekik áll a zászló. A mérkõzésen odament a Tampa corneréhez, Ronde Barberhez és furcsa módon próbálta magát – vagy a Bucsot? – hergelni.

  „Úgy éreztem feladták” – mondta Davis, aki két hatpontost is szerzett. „Mondtam Ronde-nak ’kapd össze a fiúkat, kapd össze õket, jobban kell játszatok.’”

  A Buccaneers vezetõedzõje, Raheem Morris hétfõn talán magában tartotta igazi véleményét, ezért csak csipõs de nem durva választ postázott a médián keresztül Vernonnak.

  „Nagyszerû dolog ilyet mondani, amikor valakit 48-3-ra elpáholsz” – mondta Morris. „Reményem szerint újra láthatjuk Vernon Davist újra és megláthatja, mennyire adjuk fel akkor. Ez minden, amit mondhatok Vernon Davisnek. Nagyszerû, Vernon. Gratulálok.”

  Jól megy a 49ers szekere manapság, meglepetésre 4-1-el kezdték a szezont. És a hétvégi 45 pontos gyõzelem – ami a legnagyobb gyõzelem a XXIV. Super Bowlon, a Denver Broncos fölött aratott 55-10-es gyõzelem óta – után minden okuk megvan az okuk az örömre. De könnyen lehet, hogy elõre isznak a medve bõrére.  

  A lelkesedés érthetõ. Nyolc éve már annak, hogy a Ködös Város lakói playoff-ban láthatták csapatukat és tavaly, ugyanekkor keserûen tekinthettek 0-5-ös kezdetre. Harbaugh azonban nem véletlenül vár szerénységet játékosaitól, kevesebb „arcoskodást”, mint amilyet Delanie Walker mutatott.

  „Még csak a felszínt sem karcoljuk” – mondta a Bucs ellen touchdownt jegyzõ Walker. „Több van bennünk, több, mint amit eddig mutattunk. Még a szezon kezdetén vagyunk, látni fogod, mi több fog még jönni. Alex [Smith] lesz az emberünk. Többször fogod hallani a mérkõzés után, hogy Alex nevét kántálják. Csak várj és figyelj. Hullámvasút lesz.”

  Delaine, talán a hullámvasút nem a legjobb példa ebben az esetben. 

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások