A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • M-gel 970-250
 • Oriol 300*300
 • GYENGE KEZDÉS, MEGGYÕZÕ HAJRÁ

  Praktiker 640*480

  De – ha más nem – a mostani szezon már bizonyította, nincs az a vezetés, melynek tudatában biztonságba érezheti magát bármelyik csapat is. A passzjáték szerepe olyan szintre emelkedett, amikor hihetetlen dolgokat tud mûvelni egy jó iránytóval rendelkezõ csapat. És a Packersnek van jó irányítója.

  A 14-0-s vezetés, a végére 25-14-es vereséggé fordult a Falconsnak, mire megszólalt a lefújást jelentõ sípszó. Aaron Rodgers 39 passzból 26-ot sikeresen postázott, 396 yarddal toldva meg a Packers területét, két játéka az endzone-ban fejezõdött be, mindeközben nem volt eladott labdája. Rodgers franchise rekordot állított be, mely szerint 12 különbözõ elkapónak dobott sikeres passzt.

  A Packers 5-0-s mérleggel büszkélkedhet, mellyel a legjobb az NFL-ben. A Lions hétfõn ütközik meg a Bearszel, amennyiben a detroitiak veszítenek, a Packers rendelkezik majd csak hibátlan mérleggel, ha hétfõ este gyõznek az Oroszlánok, akkor a verseny tovább folytatódik.

  A Falcons? Nos, õk, akiket sok szakértõ trónkövetelõként könyvelt el a szezon elõtt, nagy bajban vannak. 2-3-as mérlegük nem tûnik túl versenyképesnek még saját csoportjukon belül sem. Persze a szezonnak még közel sincs vége.

  Forrás: PFT

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások