A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • EfEf 970*250
 • Oriol 300*300
 • EGY MÁSIK REKORD IS A MÚLTÉ LEHET

  Oriol 640*480

  „Nem hiszem, hogy Jerry Rice rekordja különleges lenne” – nyilatkozta 2007-ben Moss. „Azt hiszem az igazán különleges, hogy ti, akik negatívan közelítetek meg és kritizáltok, most befogjátok a pofátok”

  Többek közt ilyen mondatoknak köszönhette Moss, hogy Rice nem tudott vele örülni a csúcsért. Most, hogy egy másik Hazafi készül rekordot dönteni, az egy szezonban elkapott yardok tekintetében, Rice szurkol Wes Welkernek.

  „Ha megdönti a rekordom, én leszek az elsõ, aki gratulálok neki” – nyilatkozta a majd’ szinte minden elkapó-rekordot magának tudó Rice, a Boston Heraldnak. „Találkoztam már vele. Tudom, hogy keményen dolgozik, küzd, hogy visszatérjen sérülése után. Boldog vagyok, hogy láthatom a pályán elért sikereit.”

  A fennálló rekord 1848 yard, amit 1995.ben állított fel az elkapó-legenda. Welker most – négy összecsapást követõen – tart 616 yardnál és ha lendülete megmarad, akkor 2464 yardot is elérhet.  Welkernem 103 yardos átlagot kell produkálnia a szezon hátralevõ részében, hogy a múltan adja Rice legjobbját.

  Rice hisz Welkerben, hogy meg tudja csinálni. „Megállíthatatlan” – foglalta össze Rice Welker teljesítményét. 

  Forrás: PFT

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások