A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
M-gel 970-250
Köki 300*300

HILLIS ÉS A FÁJÓ TOROK

finn wellness 640*360

Bob Golic (DT) és Hanford Dixon (CB), két nyolcvanas évekbeli Browns játékos kritizálta a futót, amiért nem állt rendelkezésre egy ilyen látszólag bagatell probléma miatt.

Hillis a Cleveland Plain Dealer újságírója, Mary Kay Cabot elõtt kellett „magyarázkodjon”. „Az emberek aggódnak értem és a legjobbat akarják nekem, ez érthetõ” – kezdte Canossa-járását Hillis. „És azok az emberek akik nem, azok nem. Tudom kezelni. Ebben a helyzetben azt fogom tenni, ami a legjobb számomra. Ha veszélyeztetem az egészségemet ebben a szituációban, akkor kockára teszem a karrierem és a saját kezemben lévõ életem, azt teszem, amit a legjobbnak gondolok.”

A futó beszélt, arról, amikor rájött vasárnap reggel, hogy nem tud játszani. „A dolgok kezdtek kibontakozni és nem volt meg a súlyom” – mondta Hillis. „Az energiám sem volt meg. Tudtam, ez nem az én napom. Én és a doktorok átbeszéltük és õk úgy gondolták, nem a legjobb ötlet kimenni a pályára.”

Sokak máris a Madden-átkot emlegetik, mint a hiányzás okát – hiszen senki nem úszhatja meg büntetlenül a játék borítóján való szereplést. Mégis, más – rosszmájú – hangok máshol keresgélnek és akkut új szerzõdés-hiánnyal magyarázzák Hillis távolmaradását. A futó ugyanis továbbra is csak a negyedik éve profiskodóknak járó 600,000 dollárt visz haza. Lehet, hogy gyógyírként hatna Hillisre egy újragondolt szerzõdés.

Egyelõre szavazzunk nagyobb bizalmat a Browns 40-esének és higgyünk neki, amikor azt mondja, hogy nem volt játékra képes. Pláne, hogy azt is mondta a Titans ellen már pályára lép a hétvégén.

Forrás: PFT

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások