A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Gancia 970*250
Henkel 300*300

‘ANYA AZT AKARJA, HOGY TALÁLJAK VALAMI MUNKÁT’

acapella 640×480

Korábban már foglalkoztunk azzal, hogy talán a draftolatlan újoncok helyzete a legszörnyûbb az egész lockout alatt. A játékosok teljes bizonytalanságban tengetik napjaikat és arra várnak, hogy végre megoldódjon az a probléma, amihez nekik aztán tényleg semmi közük. A draft óta pedig eltelt egy hónap és mint Dain Taylortól megtudhattuk, jönnek az elsõ elégedetlen hangok a játékosok környezetébõl. A másodosztályú Drake linebackerének például az anyukája jelezte, lehet, hogy jobb lenne, ha találna magának valami munkát, mert az legalább biztos megélhetést ad.

A szüleivel élõ játékos 13,5 sackkel zárt a másodosztályban így valószínûleg legalább egy kipróbálás erejéig magához láncolná valamelyik NFL csapat, ha lenne erre lehetõsége. A lockout miatt azonban csak annyi jut Taylornak, hogy minden nap edz, és vár az esélyre, hárítva a türelmetlen anyuka megjegyzéseit.

Forrás: ProFootballTalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások