A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Gancia 970*250
Lake11-hja-300×300

3 BETÛ JELENTÕSÉGE

Acapella 640×480

Kis túlzással azt mondhatjuk, hogy elkapni minden receiver tud. Aki WR-nek áll, annak általában jó a kézügyessége, biztos a fogása, magasra tud ugrani és gyors. Ezek a tulajdonságok ugyan valamelyest fejleszthetõk, de a géneké a fõszerep. A route-ok, tehát az útvonalak futásához sem kell különösebb játékintelligencia, csak „segg”, amivel az ember leül és betanulja a playbookot. Hallgatni kell az edzõkre, kifigyelni a védõket és máris kész az átlagos elkapó. De mibõl készül a klasszis. Nos, ugyanezekbõl a tulajdonságokból, kiegészülve az ösztönös zsenialitással, ami az elkapások után szerzett yardokban materializálódik. A szabad pályán már csak a játékoson múlik, hogy merre fut, hogy dob be egy-egy testcselt, és hogy milyen messzire jut a labdával. Nem véletlen tehát, hogy Emmanuel Sanders, a Pittsburgh Steelers másodéves elkapója is ebben a mutatóban szeretne javulni.

Sanders tavaly a szezon második felében vált tényezõvé a Kohászoknál, az utolsó nyolc meccsen 300 yarddal, és 2 TD-vel segítette csapatát, ráadásul a rájátszásban is szerzett 91 yardot, pedig ott már sérülten játszott. A csapat harmadik számú elkapóját valahogy még sikerült összedrótozni a rosszemlékû Super Bowlra is, de a második elkapásánál nem bírta tovább a lába, így le kellett jönnie. Mint kiderült fáradásos törése volt, amit még mûteni is kellett, ráadásul a másik lábán is el kellett végezni egy kisebb beavatkozást április elején. Szerencsére azonban a rehabilitáció jól halad, június végére már teljesen egészséges lehet, így Sanders már nem is a gyógyulásra, hanem a fejlõdésre gondol.

Ez nem is csoda, hiszen a tavalyi teljesítményével ugyan sikerült magát bejátszania a csapatba, de ha elõrébb akar lépni, akkor fel kell vennie a versenyt Mike Wallace-al, aki bizony jól áll az elkapások után kiharcolt yardok tekintetében. Mivel most sérültként sokat nem tud tenni azért, hogy a nagy célt elérje, egyelõre igyekszik elhivatottságát bizonyítani, és ezt nem csak a ProFootballWeekly.com-nak adott rövid, de velõs „YAC” válaszával teszi, hanem tettekkel is bizonyítja, ugyanis járógipszben is elment a Ben Roethlisberger által szervezett edzésre, ahol elkapásokkal készült a visszatérésre.

Forrás: ProFootballWeekly.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások