A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Henkel 970*250
 • Gancia 300*300
 • SZERENCSEJÁTÉK A PÁLYÁN

  Becmol 640×480

  Általában az évnek eme szakaszában minden csapat összegyûlik, hogy a jövõ évi szezon terveibe ássák bele magukat. A játékosok viszont – a holtszezonbeli csapattevékenységek hiányában, eltiltva még attól is, hogy csak ránézzenek a klubok épületére – próbálnak a szabályok megszegése nélkül egy szokásos minicamphez hasonló edzésprogramot felállítani, persze edzõik és a vezetõség jelenléte nélkül. Hallhattunk is már néhány kezdeményezésrõl, mint például a Chad Henne (QB) és Jake Long (OT) vezette Dolphins edzésekrõl, vagy a Philip Rivers (QB) által szervezett Chargersös összejövetelekrõl.

  Egyelõre meglehetõsen kevés azon játékosok száma, akik ellenzik az efféle edzéseket, ugyanis kevesen akarják azt megkockáztatni, hogy egy új munkaszerzõdés aláírása után úgy kelljen a training campen megjelenniük, hogy nincsenek a legjobb formájukban. Ez azonban nem biztos, hogy a legjobb gondolkodásmód a részükrõl, mivel a Kollektív Szerzõdés lejártával elveszítették egészségbiztosításukat is. Egy komolyabb sérüléssel pedig akár fizetés nélkül is maradhatnak a 2011-es szezonra.

  „Ha valamelyikük edz és lesérül – tekintve, hogy már nincs a háta mögött az NFL-lel kötött szerzõdése – a következõ évi fizetését nem követelheti a csapatától. Minden jelen körülmények mellett folytatott tevékenység a liga által nem szabályozott keretek között folyik, ami azt jelenti, hogy ha az egyik srác netán tönkretenné a térdét, a csapata úgy is dönthetne, hogy nem fizeti ki a következõ idényre esedékes fizetését. Láthatjuk, hogy rendkívül kockázatos a dolog” – mondta el Drew Rosenhaus a South Florida Sun Sentinelnek.

  Forrás: Pro Football Weekly

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások