A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
EfEf 970*250
Polacsek 300*300

KIT SÚJTSON A MADDEN-ÁTOK?

Acapella 640×480

Az elsõ kör legnagyobb meglepetése az volt, hogy Jamaal Charles, a Kansas City Chiefs running backje legyõzte a sajtó kedvencét, Tim Tebow-t, a Denver Broncos irányítóját. Annak ellenére, hogy az egykori egyetemi sztár, aki már szerepelt az NCAA Football borítóján, az NFL-ben eddig csak három meccsen kezdett, mezeladásai csúcsokat döntögettek, és sokan arra számítottak, elvakult rajongói az utolsó körökig benn fogják tartani a versenyben. Charles gyõzelme talán megmentette az EA Sports imidzsét, hiszen John Fox vezetõedzõ már Kyle Ortont nevezte meg a Broncos kezdõ irányítójaként, John Elway alelnök pedig megkérdõjelezte Tebow képességeit, sõt, olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy a Broncos talán másik irányítót fog draftolni. Ha nem esett volna ki, Tebow lehetett volna az elsõ olyan játékos a Madden borítóján, aki nem a kezdõk között lép pályára.

A legnagyobb különbséggel – nem okozva meglepetést, – két Super Bowl-gyõztes nyert az elsõ körben. Igaz, nem is kaptak kemény ellenfelet. Az egyik ilyen nyertes Aaron Rodgers, a Green Bay Packers irányítója, a másik pedig Hines Ward, a Pittsburgh Steelers elkapója.

Nézzük a szavazások elsõ körének eredményeit:
72% Aaron Rodgers vs. 28% Ndamukong Suh
57% Sam Bradford vs. 43% Larry Fitzgerald
61% Hakeem Nicks vs. 39% Brian Orakpo
62% Danny Woodhead vs. 38% Steve Johnson
66% Maurice Jones-Drew vs. 34% Dwight Freeney
64% Jamaal Charles vs. 36% Tim Tebow
62% Peyton Hillis vs. 38% Ray Rice
89% Matt Ryan vs. 11% Jordan Gross
67% Philip Rivers vs. 33% Darren McFadden
57% Adrian Peterson vs. 43% Julius Peppers
55% Mark Sanchez vs. 45% Jake Long
56% Drew Brees vs. 44% Josh Freeman
76% Michael Vick vs. 24% DeMarcus Ware
69% Andre Johnson vs. 31% Chris Johnson
54% Patrick Willis  vs. 46% A 12. játékos (a szurkolók)
72% Hines Ward vs. 28% Carlos Dunlap

A második körben érdekes párosításokat találhatunk. Az egyik például a tavalyi borítón szereplõ Drew Brees harca Mark Sanchez, a New York Jets fiatal irányítója ellen, akit a tavalyi Hard Knocksban látható bohóckodásai sok ember szemében szimpatikussá tettek. A szupersztárból bûnözõvé, majd bûnözõbõl szupersztárrá vált Michael Vick, Philadelphia Eagles irányítója Andre Johnsonnal verseng, aki az elsõ körben meglepõ módon legyõzte Chris Johnsont, a Tennessee Titans futóját.

Te kit sújtanál a Madden-átokkal? Látogasd meg az ESPN SportsNationt, és szavazz a második körben!

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások