A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • Polacsek 970*250
 • Becmol 300×300
 • McCANN TAGAD

  Roche 640*480

  A hírrõl elsõként az egyik dallasi televízióállomás, a WFAA-TV adott írta, írja az espn.com. A csatorna híradása szerint McCannt szombaton hajnali három órakor egy dallasi kijózanító állomásra vitték, ahonnan csak nyolc óra elteltével távozott. A játékos egy szombat délelõtt kiadott nyilatkozatban cáfolja a csatorna állításait:

  „Nem voltam alkoholos befolyásoltság alatt és nem jelentettem veszélyt sem magamra, sem pedig másokra. Nagyon örülök, hogy az Egyesült Államok alkotmányában foglaltak biztosítják az igazságos igazságszolgáltatást, így megillet az ártatlanság vélelme ebben az esetben, fõleg úgy, hogy ártatlan is vagyok” – áll a ügynökén keresztül kiadott nyilatkozatban.

  Bár játékosok kénytelenek elviselni a lockout negatív hatásait, a liga szabályzatát akkor is kötelesek betartani. Ha kiderül, hogy a védõ megszegte a szabályokat, a lockout vége utána, az új szezonban kaphat büntetést, melyrõl a liga fog dönteni. Újoncként McCann egy 101 yardos kickoff visszahordással segítette hozzá csapatát a New York Giants elleni gyõzelemhez. Az egész szezon alatt 22 yard/visszahordás átlagot ért el kickoffok után.

  „A nevem és jó hírem jelent számomra mindent. Ezelõtt még sosem tartóztattak le, és mindig erõmön felül igyekeztem, hogy felelõsségteljes és tiszteletteljes magatartást mutassak a pályán kívül” – áll a Dallas Cowboys védõjének nyilatkozatában.

  Forrás: espn.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások