A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • Stihl 970*250
 • Roche 300*300
 • AGYRÉM

  Újház 640*480

  Bár az nfl.com oldalon található videók között (sajnos) ritkán lehet látni NFL Films által készített videókat, de az biztos, hogy kivételesen minõségi mozgóképanyagokat tesznek le az asztalra minden egyes alkalommal a szervezetnél.. Legyen szó a „stiff arm” használatáról, vagy a mezek egyre modernebbé válásának folyamatáról, az NFL Films mindig minõségi munkával véteti magát észre. Biztosra veszem, hogy az olvasók is találkoztak már a szezonok után a szeptembertõl februárig tartó idõszak legjobb pillanatait felölelõ videókkal, vagy olyan pár perces anyaggal, ami az operatõrök munkájának állít méltó emléket – ugyanis nem csak a legizgalmasabb pillanatokból kapunk ízelítõt a szezon végén, hanem kameramanok által rögzített legszebb és legérzelemdúsabb felvételeket is megcsodálhatjuk. Olyan képi világot tárnak ilyenkor elénk, amely olyan elvetemült embernek is élvezetes, aki netán nem szereti az amerikafutballt. Ezek után már egyáltalán nem meglepõ, hogy az NFL Films által készített videók belopták magukat a szívembe.

  Ezért is volt számomra megdöbbentõ és elszomorító hír, hogy a cég elnöke, Steve Sabol agyának bal féltekéjében rosszindulatú daganatot, tumort találtak az orvosok. Az NFL Films pénteken kiadott nyilatkozata szerint a 68 esztendõs Sabol kemoterápiás kezelései hamarosan elkezdõdnek. Az elnök a körülményekhez képest jó kedvû és mindenkinek köszöni a jókívánságokat. Sabol 1964 óta dolgozik az NFL Filmsnél, édesapja, Ed Sabol pedig az idei Super Bowl elõtt egy nappal került be a Dicsõségek Csarnokába, mely megtiszteltetést az NFL Films alkotásaival érdemelt ki.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások