A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
acapella 970×250
Linea 300*300

A COMEBACK / Heroes – Raptors 12-21

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotó: www.heol.hu

A két csapat 2009 õszén már játszott egymás ellen edzõmeccset, akkor az Eger gyõzött, ezúttal nagyobb volt a tét. A csapatok bevonulása, és a 17-es számú mez visszavonultatása után (egykori viselõje, a safety Inancsik Márk sérülés miatt nem tudja folytatni) egymásnak esett a két gárda.

A fordulat gyorsan érkezett, amikor a vendégek irányítója, Krasznai Balázs dobott egy interceptiont. A Heroes nem hagyta veszni a lehetõséget, Besenyei Zsolt RB megszerezte a találkozó elsõ 6 pontját, viszont a hetedik nem jött össze, a Raptors special teamerei blokkolták a rúgást.

A 2. negyed is a hazaiak számára indult jobban, egy drive végéhez közeledve irányítójuk az end zone-ba dobta a labdát, azonban Németh Bence DB szabálytalankodott, pass interference miatt a gólvonal közelébõl Antal István RB betuszkolta a labdát, 12-0. Hamarosan ismét fontos momentumához érkezett a mérkõzés, amikor Papp Péter blokkolt egy egri puntot, és meg is szerezte a labdát. Ezután Beliczay Olivér – aki egyébként támadó falember – mutathatta meg lábának erejét, mezõnygóllal 12-3. Ebben a játékrészben a Raptors védõi, Demeter Ádám és Németh Bence is szereztek 1-1 interceptiont.

A 2. félidõben mintha az egriek az öltözõben maradtak volna, a terveik nem akartak összejönni. A Raptorok viszont magukra találtak, a 3. negyed elején Vukasin Tomsic elkapásával az end zone közelébe jutottak, ahonnan Bakos Gábor RB a jobb szélen touchdownt szerzett, 12-10, Beliczay újabb két mezõnygóljával pedig 12-16-ra módosult az állás.

A 4. negyedben a már sokat emlegetett Beliczay kiváló puntot mutatott be, a Heroes a saját 3 yardos vonaláról indulhatott, de Tolnai Tamás, a Raptorok középsõ linebackere betuszkolta õket a saját end zone-jukba, ami safetyt eredményezett, 12-18. Beliczay utolsó mezõnygóljával kialakult az végeredmény is, 12-21. Az egriek a hosszú passzokat erõltették, aminek meg is lett az eredménye, Németh Bence interceptiont szerzett akárcsak Veress István CB, aki az utolsó negyedben 20-25 yardot hordta vissza szerzeményét, csapata a hazaiak térfelérõl indíthatta utolsó támadását, azonban lejárt az idõ.

Tony Simmons csapata tehát igen szépen debütált egy veterán gárda ellen. A nagy comeback és az öt turnover jó elõjel lehet számukra a késõbbi meccseket illetõen.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások