A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Perfect Look 970*250
Finn wellness 300×300

MANNING MÉG VÁRHAT

finn wellness 640*360

Fotón: Peyton Manning QB, Indianapolis Colts

Hétfõ délután van, kevesebb mint négy napunk van péntekig. Miért fontos ez? Mert akkor jár le az NFL jelenlegi Kollektív Munkaszerzõdése. Ugyan a csapat és Manning is úgy érzi, hogy haladnak a tárgyalások, egyik fél sem sürgeti az ügyet. „Kommunikálunk, az mindenképpen pozitív. De egyetértenék Bill Poliannel, aki azt mondta, hogy még közel sincs vége” – mondta Tom Condon, Manning ügynöke az Associated Press-nek az épp zajló NFL Combine-on.

A legtöbben úgy gondolták, hogy a Colts még a jelenlegi CBA lejárta elõtt akarja biztosítani, hogy az NFL történelmének egyetlen négyszeres MVP-je a csapatnál marad. Ha azonban péntek elõtt nem sikerül megegyeznie a két félnek, a dolgokat sokkal bonyolultabbakká válhatnak. A játékosok, ügynökök és a csapatok vezetõi már most azon vitatkoznak, hogy a franchise és transition tagek ugyanolyan súllyal fognak-e latba esni a továbbiakban, mint egy átlagos szezonban. A csapatok pedig úgy gondolják, hogy marad minden így, és ezek szerint cselekednek.

Két héttel ezelõtt Manning exclusive franchise taget kapott, így nem lehetne tagja a szabadügynök-piacnak. Ha a tag továbbra is a QB-n marad, akkor a játékos nem tárgyalhat más csapattal, ráadásul a következõ szezonban mintegy 23 millió dollár ütné a markát.

Az Indy nem elõször van ilyen helyzetben. 2004-ben szintén franchise taget kapott Manning, ami után a csapat és õ egy hét évre szóló, 98 millió dolláros szerzõdésrõl egyezett meg, így téve érvénytelenné a taget.

De a CBA körüli bonyodalmak miatt szinte biztos, hogy nem lesz ilyen egyszerû a helyzet…

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások