A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
 • Polacsek 970*250
 • Linea 300*300
 • NAGY UTAZÁS I.

  Lufi 640*480

  Jászberény Wolverines: 1400 km* (~308 000 Ft)**
  Újbuda Rebels: 1320 km
  Zala Predators: 1120 km
  Veszprém Wildfires: 1100 km
  Nyíregyháza Tigers: 1080 km
  Szolnok Soldiers: 1080 km
  Békéscsaba Raptors: 900 km
  Budapest Titans: 900 km
  Miskolc Steelers: 900 km
  Eger Heroes: 840 km
  Dunaújváros Gorillaz: 780 km (~172 000 Ft)

  A felsorolásból látszik, hogy az alapszakasz végeztével a jászberényi srácok mondhatják magukat majd a Legtöbbet Utazók Díj büszke tulajdonosainak, úgy, hogy a második – szintén kiemelkedõ számokat produkáló – Rebelst is majd’ 80 kilométerrel utasítják maguk mögé. Ha mégsem belföldi látványosság vágynának a Rozsomákok, akkor 1400 km – csak oda! – utazás árán, akár Amszterdam nevezetességeit is megcsodálhatják. Az utazásra fordított összegbõl mindenki kaphatna a csapatban egy focilabdát vagy akár többet is (51 db 6000 Ft-os labda), Amszterdam árait nem ismerem de biztosan ott is hasznosan el lehet költeni ezt az összeget.

  Az élmezõnytõl lemaradva két jól elkülönülõ üldözõbolyt találunk. Az elsõ, az ezer pluszosok társasága (Soldiers, Tigers, Wildfires), akiket a Predators elõz meg nyúlfarknyival (egy igen nagy nyúl farkával).

  A második, ezer mínuszosok  csoportjában óriási a tülekedés, szinte egyformán 900 kilométerrel fog teljesíteni a Titans, a Raptors és a Steelers.

  Az utaztak még kategóriába került a Heroes és a sereghajtó Gorillaz. A Wolverines a Windows kalkulátor szerint 1,8-szeres szorzóval dolgozik kilométerek tekintetében, a csapatbuszt legkevésbé amortizáló Gorillazzal szemben.

  Ha már díjról esett szó, akkor két kategóriában avathatunk még gyõztest. A Legrövidebb Út és a Leghosszabb Túra Díj nyertesei a Titans és a Soldiers. A Titans néhány kilométeres – csapatbuszt nem, csak BKV-t igénylõ – szomszédolást tesz a Rebels otthonába.

  A Wildfires több mint 300 kilométeres túrája sem rövid kaland az idei bajnokságban, a veszprémi játékosok útjuk alatt megcsodálhatják Fehérvár történelmi hangulatát, Budapest nyüzsgését, hogy végül a Mátra és a Bükk lankáinak tövébõl elérjék céljukat, Miskolcot. Ahogyan hasonló – talán néhány kilométerrel hosszabb – odüsszeia vár a jászságiakra is, amikor a Predatorokhoz utaznak, mégis, az abszolút kategória gyõztese a Soldiers, akik 330 embert próbáló kilométer árán mérkõzhetnek meg a Mocsárban a hazaiakkal.

  * Az utazási távolság tízesre kerekítve értendõ, kisebb eltérések elképzelhetõek.

  ** Az összeg az összes megtett kilométerre értendõ, 220 Ft/km tarifával számolva.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások