A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Perfect Look 970*250
Köki 300*300

TÁMADÁS FLACCO ELLEN?

Acapella 640×480

Fotón: Joe Flacco QB, Baltimore Ravens

Az irányító, aki a saját 2010-es teljesítményét jónak értékelte, támadásként élte meg Zorn kirúgását. „Úgy érzem, mintha megtámadtak volna. Amikor kirúgják az irányítók edzõjét, az általában akkor van, amikor elégedetlenek a pozícióban elért dolgokkal. Ha visszanézünk az elmúlt idényre, 13 meccset nyertünk meg. Úgy vélem, remek évünk volt, erre az irányítók edzõjének mennie kell. Úgy érzem, ez támadás ellenem” – méltatlankodott Flacco.

A karmester 2010-ben 3.622 yardot passzolt, és 26 touchdown mellett mindössze 10 interceptiont jegyzett. A ratingje 93,6 volt, amely pályafutása legjobb adata a kategóriában. „Nem vagyok boldog emiatt. És tudják, hogy nem vagyok boldog emiatt. Sõt, még sokáig nem fogok örülni ennek az egésznek. Ez az év olyan lesz, amilyen. Talán sikeres esztendõ elé nézünk. De azt akartam, hogy õ (Zorn) is részese legyen ennek. Õ is a részese akart volna lenni. És szerintem jót tett volna neki, ha õ is velünk marad” – morgott tovább a Ravens irányítója.

Zorn kirúgása állítólag John Harbaugh fõedzõ és Cam Cameron támadó koordinátor közötti hosszú eszmecsere eredménye volt. A trénerek úgy vélték, Flacco nem fejlõdött az elmúlt szezonban, és ezzel összefüggésben Cameron hatáskörét kívánják kiszélesíteni. „Jim Ravenstõl való távozásának okait nem kívánjuk kiteregetni, de azt le kívánjuk szögezni, hogy a válás körüli sajtóban megjelent hírek pontatlanok. Semmiképpen nem fedik a valóságot” – nyilatkozta a vezetõedzõ.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások