A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Újház 970*250
 • Heszperidák 300*300
 • BARNETT ÖNGÓLJA

  M-gel 640*480

  Fotón: Nick Barnett LB, Green Bay Packers

  A linebacker már a múlt héten, Jay Cutler sérülése kapcsán is magyarázkodni kényszerült, ezúttal viszont a Sajtfejûek irányítójával, Aaron Rodgersszel került nézeteltérésbe. A karmester egy sajtótájékoztatón a csalódottságának adott hangot, amiért a gárda egyes sérültjei nem maradtak Green Bayben a rehabilitációra, hanem máshol keresték a gyógyulást. „2006-ban én is sérültlistára kerültem, de azt választottam, hogy a csapattal maradok a szezon végéig, és ott leszek minden találkozón. Néhány játékosunk az idén úgy döntött, hogy nem marad velünk” – nyilatkozta Rodgers.

  Barnett, aki a 4. játéknapon sérült meg, rögtön tüzelt vissza a Twitteren keresztül. „Úgy tûnik, van játékos, akinek gondja van a többiek rehabilitációjával. Csak meg kellene próbálni 16 másik sérülttel, valamint az 53 egészséges játékossal osztozni a lehetõségeken. Nem hinném, hogy bárki is teljes figyelmet kapna. Könnyû errõl beszélni, amikor nem vagy a helyünkben” – írta a linebacker, de nem sokkal késõbb már bánta a tettét: „Viszlát, Twitter! Jó buli volt, de most már a fontos dolgokra kell koncentrálnunk.”

  „Sosem akartam gondokat okozni a Twitteren. Már 8 éve játszom a Packersben. Imádom ezt a várost. Csak annyit szeretnék, hogy én is a csapat része legyek. De úgy látszik, ez fordítva sült el. Sajnálom, ha bárkit is támadtam, nem volt ilyen szándékom” – írta a búcsúüzenetében Barnett. Valószínûleg közrejátszott a védõ érzékenységében a csapatfotózás körüli nézeteltérés is, de ezzel együtt úgy tûnik, hogy helyre állt a rend a csapat körül, és a Packers mostantól csak a Super Bowl megnyerésére fog koncentrálni.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások