A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • Henkel 300*300
 • VÉDELMEK CSATÁJA / Jets – Colts 17-16

  Perfect Look 640*480

  Fotón: Nick Folk K, New York Jets

  Rex Ryan fiai Indianapolisba utaztak, hogy megmérkõzzenek Peyton Manninggel és sérülések által tizedelt csapatával. Az összecsapás mindkét fél számára nehezen indult. És úgy is folytatódott.

  Ryan és a Jets hiába vetette latba minden tudását, az Indy felkészült védelme ellen sem a futás, sem a passz, sem a wildcat formáció, sem pedig a trükkös playek nem váltak be. Mindezek viszont ugyanúgy nem mûködtek a Colts oldalán sem. A támadósorok igencsak megszenvedtek, mire rést találtak az ellenfél védelmén.

  Végül a Colts támadó koordinátorának, Clyde Christensennek „altatós” módszere törte meg a jeget. Manning háromszor futtatta a labdát – kissé lenyugtatva a védelmet – mielõtt 57 yardos touchdown passzt eresztett volna Pierre Garcon felé. Ám ez a módszer is csak egyetlen alkalommal vált be.

  A másik oldalon – ha nem lett volna elég a Colts jó védõmunkája – Mark Sanchez rendszeresen túldobta labdáit az elkapókon. A félidei szünet (és Rex Ryan fejmosása) azonban meghozta a Jets számára a kívánt hatást: a Jets megszerezte elsõ pontjait, így ismét egyenlõvé tette az állást. A harmadik negyedtõl kezdve már mindkét oldalon felpörgött a támadósor, de a New York-iaknak több szerencséjük volt, így míg ellenfelük csak mezõnygólig jutott, õk hét pontot tehettek fel az eredményjelzõre.

  Az Indynek ezt követõen ugyan sikerült egy mezõnygóllal közelebb kerülnie a zöldekhez, a diadalhoz még szükségük volt egy eredményes two minute drivera. A támadássorozat nem sikerült tökéletesre, de épp elég volt ahhoz, hogy Adam Vinatieri betaláljon a kapuba. Az 50 yardos rúgás után a Jetsnek még 45 másodperce maradt az üdvözülésre, így Sanchez nem is idõzíthette volna jobban legpontosabb passzait. A QB nem vacakolt sokat, pillanatok alatt keresztülvitte csapatát a pályán, bár ebben Antonio Cromartie 47 yardos visszahordása is sokat segített. Ez alkalommal nem Vinatieri lehetett a hõs, hanem Nick Folk, aki csapattársaival együtt a Foxboróban léphet majd pályára január 16-án, hogy megpróbáljon visszavágni az örök rivális New Englandnek.

  New York Jets – Indianapolis Colts 17-16 (0-0, 0-7, 7-3, 10-6)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások