A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • Linea 970*250
 • Becmol 300×300
 • ELÉGEDETT MESTER

  Vajdapapír 640*480

  Fotón: Brian Westbrook RB, San Francisco 49ers

  A San Francisco 49ers 261 futott yardot hozott az Arizona Cardinals ellen, és ebbõl oroszlánrészt vállalt a 31 éves Brian Westbrook is (23 próbálkozás, 136 yard), akinek a meccs elõtt csupán kilenc futott yardja volt. A volt Eagles játékos azután kapta meg a lehetõséget, hogy a találkozó elején Frank Gore kénytelen volt csípõsérülés miatt elhagyni a pályát. a gárda irányítója, Troy Smith lazsálhatott a meccsen, annyi dolga volt, hogy elkapja a snapet centertõl és odaadja a futóinak, akik néha olyan lyukakon futottak át, amikben egy kamion is képes lett volna megfordulni. Mivel jól mûködtek a futõások, Smith-nek nem is kellett sokat passzolnia (11/23, 129 yard).

  A 49ers legutóbbi négy meccsbõl hármat nyert meg, jelenleg 4-7-es mérleggel áll az NFC Nyugatban, és de a playoff még nagyon messze van, fõleg, hogy még utaznak a Green Bay Packers és a San Diego Otthonába is (a Packers-szel most vasárnap csapnak össze).

  A 49ers sikeréhez nagyban hozzájárult az arizonai védelem, mely nem sok ellenállást  mutatott a futások és a passzok ellen sem. A támadás sem ment jobban, Anderson és Wells elbaltázott egy handoffot, amit Aubrayo Franklin kaparta össze a földrõl. A Cardinals 27. turnoverébõl aztán pontot is csinált a ’Friscó: Crabtree kapott egy 38 yardos, TD-t érõ passzt Smith-tõl.

  LaRod Stephens-Howling parádésan kezdte a második félidõt, sikerült betrappolnia a 49ers végzónájába (83 yardos TD, visszahordás), de az extra pont nem sikerült. De ez sem segített a Cardinals-on, melyet 27-6 arányban vert a 49ers.

  Fordította: Szûcs Gergõ

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások