A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Stihl 970*250
 • Lufi 300*300
 • VINCENT JACKSON ALÁÍRT

  Vajdapapír 640*480

  Fotón: Vincent Jackson WR, San Diego Chargers

  Mindez a következõ három hétben még nem befolyásolja a San Diego játékát, mivel Jackson csak azt követõen léphet pályára, hogy letöltötte a csapat által kiszabott hárommeccses felfüggesztését. Ezzel az egymást követõen két 1.000 yard feletti szezont produkáló receiver csak az idény utolsó 6 találkozóján húzhatja magára a Chargers mezét, így elõször a november 28-i Colts elleni összecsapáson kaphatja el Philip Rivers (QB) passzait.

  Mivel Jackson az alapszakaszban mindössze 6 alkalommal játszhat, ténylegesen 240.058 dollár ütheti csak a markát, míg ha a szezon elõtt elfogadja a csapat ajánlatát, 3 millió fölött kereshetett volna. Az elkapó a visszatérését követõen még nem állt a sajtó rendelkezésére, ezért nem tudhatjuk, hogy pontosan mely okok jelentették számára a motivációt ahhoz, hogy ismét munkába álljon.

  Ugyanakkor a Chargers által kibocsátott közleményben így vélekedik: „Remekül érzem magam a csapattársaimmal. Jobban hiányzott a futball, mint ahogy azt el tudjátok képzelni. Már alig várom, hogy újra gyakoroljak, és ismét felmenjek a pályára. Most csak egy dolog lebeg a szemem elõtt, hogy segítsem a csapatomat, és hozzájáruljak a sikereihez. A jövõ majd aztán úgyis alakul valahogyan.”

  A meghatározó játékos visszatérését Norv Turner vezetõedzõ is örömmel fogadta. „A legjobb dolog benne, hogy egy nagy játékokra képes, tapasztalt receiver. Azok a turnoverek, amelyekrõl most mindenki beszél, fõleg a rutintalan fiataljainktól jöttek. Vincent az elmúlt három évben nagyszerû játékot produkált. Jelenleg is jól teljesítünk a yardokat illetõen, de a tapasztalat lehet az, amely átlendít bennünket a turnoverek okozta nehézségeken” – nyilatkozta a tréner.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások