A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
 • hp970x250
 • Henkel 300*300
 • A TITANS VÉDELEM TITKA

  Stihl 640*480

  Fotón: Dave Ball DE, Tennessee Titans

  A védelem erejét jól mutatja, hogy 6 meccs alatt 17 turnoverre voltak képesek. A passzsiettetés tekintetében eddig remek produkciót láthattunk Jason Babin és Dave Ball defensive endektõl. A két játékos kiválóan illeszkedik a Titans védõsémáiba, ráadásul mögöttük is nagyszerû védõk, Jacob Ford (DE) és William Hayes (DE) várnak beugrásra. A defensive endek teljesítményét jelzi, hogy a Tennessee idén eddig 25 sacket jegyzett úgy, hogy tavaly az egész szezon során mindössze 32 alkalommal vitték földre labdával az irányítókat.

  Az endek azonban önmagukban nem alkothatnának maradandót, ha a védõfal középsõ emberei nem segítenék a munkájukat. Ott azonban Tony Brown (DT) és Jason Jones (DT) is kitesz magáért, és kevés levegõt hagynak a velük szembenálló támadóknak. Linebacker poszton az ötödéves Stephen Tulloch (MLB) érdemel elsõsorban említést, aki ha folytatja eddig kiváló sorozatát, akár 160 tackle-ig juthat az idény végéig.

  A Titans passz elleni védekezése ugyancsak hatalmasat lépett elõre 2009-hez képest. Michael Griffin (FS) ismét formába lendült, és az elmúlt négy találkozó mindegyikén interceptiont jegyzett. A cornerback pozícióban Alterraun Verner és Cortland Finnegan is nagyszerû produkcióval rukkolt elõ, és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a tennessee-i alakulat 12 interceptionnel a legjobb a ligában.

  A Titans védelmérõl beszélvén nem lehet elmenni egy egészen páratlan statisztikai adat mellett sem. Idén eddig 30 alkalommal jártak az ellenfél támadóegységei a nashville-i csapat vörös zónájában, de mindössze hétszer értek el touchdownt. Ez 23,3 százalékos találati arány, amely éppen 10 százalékponttal jobb, mint a kategóriában második Steelers védelem teljesítménye.

  Forrás: profootballweekly.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások